Fortsätt till huvudinnehåll

Var det bättre förr?

Man gör inte filmer idag som man gjorde förr.
Då dracks det en hel del sprit, alla rökte, det var nakna kroppar med bara bröst och håriga snoppar. Dåliga repliker och halvtaskiga skådespelare. Eller det var väl egentligen inte skådisarnas fel utan de hade nog dåligt manus. 
Då tyckte man filmerna var asbra och man såg dem om, om och om igen. 
G - som i gemenskap, PS sista sommaren, Ha ett underbart liv, Vinterviken, Vingar av glas bara för att nämna några. 

Jag kan tycka att det är lite kul att se dessa filmer idag och gjorde så ikväll. På Dreamfilm.se hittade jag PS sista sommaren. Kult! 


Jag var så kär i Kranken, Stockholmaren med attityd, vapen och som snor sin bäste väns tjej, hamnar i trubbel och är bara en badguy. 
Jag vet att han fortsatte med teatern efter filmen, han var med i nån turnerande teaterföreställning som kom till högstadieskolan jag jobbade på 98-99. Jag blev helt till mig, försökte förklara för eleverna men de var för unga för att ens veta vem han var...
Googlade honom nu för att se vad han gjort/gör och fann en gedigen rollista med filmer som man sett men säkert inte lagt märke till honom.

Men fortfarande förälskad? Nä!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…