Fortsätt till huvudinnehåll

Första incheckningen på Villa Eklidens pensionat och camping

Repris från igår, fågelkvittret. :)

Summerar gårdagen. 
Spontana infall brukar bli riktigt trevliga och att min syster med man och en av grabbarna rullade in på uppfarten med husvagn på släp var just ett sånt. Ett riktigt trevligt sånt också. 


Årets första incheckning, blir det fler tro?

Lokförarn och jag hade lite planer för dagen men inget som inte gick att ändra på. Blommor blev köpta, vi handlade och sen hem för att snygga till lite. Vi är'ena såna där som staplar grejer på högar så vårt köksbord kan ibland bara något överbelamrat med papper och andra grejer. Men inget går så snabbt som att flytta en hög från ett ställe till ett annat. ;)

Det blev kaffe och kaka, det blev grillat och vin, det blev snacks och cider/öl. Och kan ni tänka er, vi satt nog ute till klockan blev runt tio och det var bra skönt ute, så härligt. 
Både syster och Lokförarn gillar att vara med på bild, eller inte? Fast nu var det ju Fresitan jag skulle fota. Ett gott och inte alltför sött jordgubbsvin som till och med hade bitar i, små bitar då förstås. ;)En mysig kväll blev det helt klart, fler såna tack! :)

Kommentarer

  1. Tack för en supermysig kväll/dag. Det gör vi absolut om, då kanske i två nätter så hinner vi umgås ännu mer.
    Känns skönt att få ha tankat lite systerkärlek, underbart energipåfyllande och precis som du själv skrev är det de spontana besöken som brukar bli så bra.

    Love U

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …