Första incheckningen på Villa Eklidens pensionat och camping

Repris från igår, fågelkvittret. :)

Summerar gårdagen. 
Spontana infall brukar bli riktigt trevliga och att min syster med man och en av grabbarna rullade in på uppfarten med husvagn på släp var just ett sånt. Ett riktigt trevligt sånt också. 


Årets första incheckning, blir det fler tro?

Lokförarn och jag hade lite planer för dagen men inget som inte gick att ändra på. Blommor blev köpta, vi handlade och sen hem för att snygga till lite. Vi är'ena såna där som staplar grejer på högar så vårt köksbord kan ibland bara något överbelamrat med papper och andra grejer. Men inget går så snabbt som att flytta en hög från ett ställe till ett annat. ;)

Det blev kaffe och kaka, det blev grillat och vin, det blev snacks och cider/öl. Och kan ni tänka er, vi satt nog ute till klockan blev runt tio och det var bra skönt ute, så härligt. 
Både syster och Lokförarn gillar att vara med på bild, eller inte? Fast nu var det ju Fresitan jag skulle fota. Ett gott och inte alltför sött jordgubbsvin som till och med hade bitar i, små bitar då förstås. ;)En mysig kväll blev det helt klart, fler såna tack! :)

Kommentarer

  1. Tack för en supermysig kväll/dag. Det gör vi absolut om, då kanske i två nätter så hinner vi umgås ännu mer.
    Känns skönt att få ha tankat lite systerkärlek, underbart energipåfyllande och precis som du själv skrev är det de spontana besöken som brukar bli så bra.

    Love U

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg