Oj så trött, men oj så nöjd!

Lägerskola, cykel från Klockrike till Borensberg, frisk luft under en hel dag så redan vid typ halvtio började jag gäspa. Men barnen visade ingen som helst trötthet. Bara att bita ihop liksom...

Vi har käkat "hämtmat" (från skolköket), vi har lekt lekar, vi har umgåtts, vi har grillat, vi har skrattat, vi har skällt, vi har busat och till slut 23.10 hade alla krupit till kojs, där varje unges ansikte lystes upp i mobilskenet. Det var annat på "min tid" då vi använde ficklampor, liggunderlag och en provisorisk kudde för att övernatta. Idag har de luftmadrass, favoritkudden och mobilen i näven.

Vädret har varit helt okej, ingen blåst och inte för varmt. Regn hade vi på ditvägen och hela fm, men vad gör väl det när vi hade superfina lokaler att vara i. Det har absolut inte gått någon som helst nöd på oss. 

Sömnen har det väl varit sisådär med, har nog sammanlagt sovit tre timmar med ett öga öppet. Vid fyratiden hör jag hur några börjar röra på sig, byter lite plats och sen nån som viskar: ska vi hälla vatten på fröknarna? 

Jag svarade det ska ni inte alls och genast försvann de ner i sovsäckarna igen och somna om. :)

En trött men mycket nöjd skolfröken laddar nu batterierna för morgondagens mästerskap. :)

Kommentarer

Populära inlägg