Vilken dag...

Ojojoj, efter ett par OM och MEN lyckades vi ta oss fram till Arlanda. 
Vi trodde nämligen att vi skulle missa rusningen i Stockholm eftersom planet gick 11.10. Orutinerat kan säkert tyckas men den hade nog missats om inte hela Stockholm behövde renoveras, tydligen. Vägarbeten och 30km/tim, kommer fram sent och parkerar bilen kvart över 10.
Tur att jag checkat in oss... eller?!?
Ska ta ut våra boardingkort och det visar sig att jag INTE har checkat in, den har inte registrerats. Med lite "skäll" från kvinnan som hjälper oss får vi springa till gaten, för att upptäcka att planet är försenat - 1 timme!?!
Men väl på engelsk mark går allt i lås, tunnelbanan hittar vi i, ett nytt Oysterkort fixas, hotellet letas upp. Bra läge, lätt att hitta och nära tunnelbanan.
Vila lite, wifi'a lite innan vi ger oss ut på stan. Det blev promenad i området vi bor i och ner mot city. Hamnar på Oxford Street, hur kom det sig? ;) bestämde oss däremot för att inte shoppa idag.

Nu är det dags att snygga till sig, käka lite frukost och ge sig ut på stan.

Cheerio!

Kommentarer

  1. Ojsan! Smått kaotisk start men all's well that ends well.

    SvaraRadera
  2. Åh så nice!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg