Fortsätt till huvudinnehåll

Stirra sig blind?

Det går trögt, riktigt trögt det här med att få vågen att peka neråt.
Jag funderar på vad jag kan tänkas göra för fel och ja, jag ser och förstår att jag äter för mycket. Det är lite för mycket kalorier på min tallrik eller i mitt glas.
Men samtidigt rör jag på mig ganska mycket, jag cyklar och kör promenader, jag vattengympar och jag kör mina styrkeövningar både från de fina apparna plus de övningar jag fick av sjukgymnasten Calle.

Och ändå, jag ser inte nån skillnad på vågen men jag ser en skillnad på kroppen. Jag ser att jag har en annan hållning än tidigare, jag ser att det sker saker och jag känner att det har hänt nåt i kroppen. Jag känner muskler som tidigare legat i dvala...
Så vad gör sifforna på vågen? ;)

Jag får nog ta fram måttbandet istället. Men en sak är säkert, jag mår riktigt, riktigt bra och det är väl det viktigaste? ;)

Kommentarer

  1. Jag tycker du är duktig! Tränar och håller på. Mycket duktigare än jag.. Just nu försöker jag inte ens :(... Måste ta tag i mitt liv eller rättare sagt min vikt.
    Kram <3

    SvaraRadera
  2. Måttbandet i stället för vågen låter som ett sunt tänk. Och det är ju känt sen tidigare att muskler väger mer än fett och att man därför kan stå still men ändå gå ner i klädstorlek och öka sitt välmående. Fortsätt kämpa så kommer du få ett bra resultat! Hälsan är viktig och jag ska också börja kämpa igen efter vinterns och stillastående och innesittande. Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …