Fortsätt till huvudinnehåll

Planerna ändrades drastiskt

Jag packade ihop på jobbet igår runt tjugo i sex, inga barn kvar och jag hade kopierat upp det jag skulle göra innan hemgång. Åker hem, upptäcker att mobilen är kvar på jobbet och åker tillbaka.
Och tur var väl det... :)

Ett missat samtal från en av mina mostrar, Gittan. En tanke går igenom skallen att de förbipasserar från nån resa till Tyskland eller nåt. Nehej, då sitter de på LaScala inne i stan och käkar tillsammans med resterande av släkten. De ville bara berätta att de var i stan och självklart ville jag träffa dem så jag åkte in. Min ena moster Maggan fyller 60 idag (hipp hipp hurra) och då ska de gå och se Tomas Ledin, som är en favorit för henne, på Cloetta Center. Jag hoppas de får en trevlig kväll! :)

Men så istället för min "cup-of-nuddle" och filmmys blev det en entrecote med grillad halloumi och rödvinssås. Mycket skratt och lite tårar till och med, men en mycket roligare fredagkväll än den jag planerat.
 

Nu sitter jag här och ska snart ge mig iväg igen. Ska iväg till en vän som jag inte träffat på länge mer än i förbifarten när hon lämnat barnen på skolan.

Vad gör du idag? 
Måste ju bara visa (säker gammalt men jag har inte sett det förut) årets galnaste grej. Jag tyckte att skruvdragaren med belysning var galet men den här tar priset. Läppglans med belysning?
Den här ger mig tre frågor, Why? Why? Why?

Haha, roligt galet och den gav oss många skratt igår!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…