Fortsätt till huvudinnehåll

En trevlig lördag

Lediga och sova-länge-lördag!
Tror ni jag sov länge?
Nä, vaknade väl runt 8 och kände mig relativt utvilad men bara för mysfaktorn och att möjligheten fanns låg jag kvar en stund och bara var. Hade inget märkvärdigt på agendan under dagen, framåt kvällen skulle det bli premiärgrill hemma hos Eld/Karlsson.
Lokförarn låg länge, så pass länge att jag gick upp vid halv 12 och tyckte att nu fick han inte sova mer. Tvättade en omgång och hängde ut den, var nästan så jag ville byta sängkläder igen. Doftade så gott om lakanen att jag höll på att bli galen.
Varför doftar inte tvätten lika gott när den får torka inne som den gör när den får torka ute?

Lokförarn beställde Nizzasallad till lunch, sardiner, tonfisk, ägg och grönsaker.
Första gången jag åt det var på en restaurang i Nice.
Den här salladen smakade ju inte riktigt likadant men det är väl inte så konstigt. ;) 
Oj, så gott det var! Ryggfile, rotsaker i ugn, tzatziki, sallad och dressing.
Och så avrunda måltiden med ett riktigt gott Rioja.
En helt okej lördag i "Ekliden"
 

Kommentarer

 1. Ja du, jag har frågat mig samma fråga! Åh jag gillar att hänga ut lakan då de blir så där frasiga. Låter som en mysig lördag med trevligt umgänge och väldigt god mat! I maj åker vi till Nice hela familjen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, Nice!! Härligt!
   Vi drar ju till London om 1.5v och det ska bli riktigt skönt :)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…