Så här är det tänkt...

Jag skulle ha bloggat igår och berättat om min dag men jag var totalt slut i huvudet när jag gick hem vid fyra-tiden igår eftermiddag. Det kändes som om huvudet var sjuttiotre nummer större än vanligt, många tankar och funderingar cirkulerade där inne. Härligt! :)

Så här är det tänkt fram till sommarlovet. Jag är anställd 100% men är schemalagd i skolan i Klockrike på 60%, de andra 40% är det en annan kollega som har. Men då min förskolechef sa till rektorn att vill du ha Sara får du ta henne på 100% blev det "klurigt" i schemat. Jag är schemalagd med lektioner måndag, onsdag och torsdag. Tisdag och fredag är jag extra personal OM inte jag blir inringd från nån annan skola då (min) rektorn pratat med de andra rektorerna i rektorsgruppen.
Idag var jag insatt på fsk då det inte har löst sig kring min tjänst och vikarier, men redan tio över sju i morse fick jag ett samtal från Hällaskolan i Borensberg som ville att jag skulle komma och vicka mellan halv nio till tjugo i tre tror jag det var. Lite trist att behöva säga nej, men så är det ju...

Det känns sjukt bra det här, jag har tänkt att den här veckan får vara lite "luddig" då jag ska se var de är, hur de jobbar och hur långt de har kommit. Jag hoppas få lite klarhet i det innan jag börjar med något nytt men nästa vecka är planen att jag ska starta upp.
Jag har svenska och so i större del av dagarna men ett bildpass och två mattepass är jag även lärare i. Jag är inte behörig lärare i varken matte eller bild men jag har fina kollegor så det ska nog lösas, sen vet jag att jag (nog) alltid kan vända mig till anna och få lite bild-hjälp, eller vad säger du anna? ;)

I morgon är det skridskor på schemat hela dagen, sen blir det mitterminskonferens på eftermiddagen. Jag kommer inte ha mycket att säga men det kommer vara nyttigt att delta.

Det kommer nog ta liite tid att komma in i det hela igen men det kommer bli kanon det här! Roligt ska det bli iaf... :)

Kommentarer

  1. Jajjemensan! Det är bara att du hör av dig, jag har massor med roligt att tipsa om! :-)

    SvaraRadera
  2. Ibland tycker jag det är viktigare att barnen har en lärare som är inspirerad och har viljan, snarare än att stirra sig blind på att den ska vara behörig i alla ämnen. Det kommer att bli jättebra, det här! Lycka till med de underbara små barnen!! Nåja, de är nog varken så små eller underbara. Inte alla i alla fall. Men naturligtvis mitt barn. ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg