Fortsätt till huvudinnehåll

Så här är det tänkt...

Jag skulle ha bloggat igår och berättat om min dag men jag var totalt slut i huvudet när jag gick hem vid fyra-tiden igår eftermiddag. Det kändes som om huvudet var sjuttiotre nummer större än vanligt, många tankar och funderingar cirkulerade där inne. Härligt! :)

Så här är det tänkt fram till sommarlovet. Jag är anställd 100% men är schemalagd i skolan i Klockrike på 60%, de andra 40% är det en annan kollega som har. Men då min förskolechef sa till rektorn att vill du ha Sara får du ta henne på 100% blev det "klurigt" i schemat. Jag är schemalagd med lektioner måndag, onsdag och torsdag. Tisdag och fredag är jag extra personal OM inte jag blir inringd från nån annan skola då (min) rektorn pratat med de andra rektorerna i rektorsgruppen.
Idag var jag insatt på fsk då det inte har löst sig kring min tjänst och vikarier, men redan tio över sju i morse fick jag ett samtal från Hällaskolan i Borensberg som ville att jag skulle komma och vicka mellan halv nio till tjugo i tre tror jag det var. Lite trist att behöva säga nej, men så är det ju...

Det känns sjukt bra det här, jag har tänkt att den här veckan får vara lite "luddig" då jag ska se var de är, hur de jobbar och hur långt de har kommit. Jag hoppas få lite klarhet i det innan jag börjar med något nytt men nästa vecka är planen att jag ska starta upp.
Jag har svenska och so i större del av dagarna men ett bildpass och två mattepass är jag även lärare i. Jag är inte behörig lärare i varken matte eller bild men jag har fina kollegor så det ska nog lösas, sen vet jag att jag (nog) alltid kan vända mig till anna och få lite bild-hjälp, eller vad säger du anna? ;)

I morgon är det skridskor på schemat hela dagen, sen blir det mitterminskonferens på eftermiddagen. Jag kommer inte ha mycket att säga men det kommer vara nyttigt att delta.

Det kommer nog ta liite tid att komma in i det hela igen men det kommer bli kanon det här! Roligt ska det bli iaf... :)

Kommentarer

  1. Jajjemensan! Det är bara att du hör av dig, jag har massor med roligt att tipsa om! :-)

    SvaraRadera
  2. Ibland tycker jag det är viktigare att barnen har en lärare som är inspirerad och har viljan, snarare än att stirra sig blind på att den ska vara behörig i alla ämnen. Det kommer att bli jättebra, det här! Lycka till med de underbara små barnen!! Nåja, de är nog varken så små eller underbara. Inte alla i alla fall. Men naturligtvis mitt barn. ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…