Fortsätt till huvudinnehåll

Tänk att man kan längta så...

Som barn älskade jag mammas pannkakor, hon kunde verkligen det där. Hon stod vid spisen och gjorde lagg på lagg med supergoda och tunna pannkakor. När mamma gick bort frågade jag pappa om inte jag kunde få pannkakslaggen efter mamma i hopp om att jag ska göra lika goda då förstås. ;)
Inga problem sa pappa och när han överlämnar den till mig säger han; jag gjorde rent den litegrann men när jag fick den i näven var det allt annat än just mammas pannkakslagg. Det här var nån lustig liten panna i alumninium (typ) som han hade "slipat" rent... Det jag minns av mammas lagg är en svart sådan men tydligen så var den inte svart i från början. ;)
Behöver jag säga att mina pannkakor inte blev lika bra som mammas och pannkakslaggen fick gå hädan. Nu vill jag ha en pannkakslagg och de är ju inte så dyra så jag ska nog banne mig köpa en. Visst tänker du nu, om du överhuvudtaget undrar, varför använder du dig inte av en vanlig stekpanna?
Det blir helt enkelt inte lika bra! ;)

Det jag vill komma fram till med det här utlägget är att jag idag har ätit pannkakor. Jag har verkligen gått och längtat efter det i ett par dagar så idag till kvällsmat fick det bli två tunnisar. :)

Kommentarer

  1. Visst är det speciellt med pannkakor! Vissa gör supergoda och vissa kan man lika gärna låta bli att äta :)
    Jag är dock inget stort fan av psnnkakor idag, om det inte är amerikanska med lönnsirap förstås ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…