Fortsätt till huvudinnehåll

Ett snöigt landskap

Igårkväll, sent kändes det som, gick brumbrum-bilen genom ett snöigt landskap. Det snöyrde hela vägen upp till Strängnäs och det har inte slutat snöa än, var ska det här sluta?

Igår blev det lite vin och ost tillsammans med syster och svåger, en massa prat och lite spotify-surfande. Sängen kallade på mig vid halv 1, då kände jag att det började ta ut sin rätt att ha gått upp redan vid 5. Lokförarn och Snigeln (svågern) satt kvar längre än så medan syrran knallade i säng före mig. Att få den här stunden, att bara vara är helt underbar. I vanliga fall känner jag en viss stress av att åka upp och hälsa på. Jag vet att det är många som jag vill träffa (och som förhoppningsvis vill träffa mig/oss också). Men tiden är knapp och det är inte alltid man hinner, men jag får så dåligt samvete jämt.
Har tittat till mamma lite, idag när det är så mycket snö ångrar vi kanske valet av liggande sten. Man ser ju inte var hon är och att gräva fram henne ur snön blir ju inte alltid det vackraste resultatet.

Brumbrum-bilen tar oss hem till Östergötland ikväll igen, räknar inte med att hinna hem till Melodifestivalen vilket är synd. Tror att kvällens är ett av de bättre... Mr Selfrigde hoppas jag att jag får se om inte annat.
Vad gör ni andra ikväll?Kommentarer

 1. Det är/var underbart att få umgås och tjattra tillsammans! Vi får fortsätta planera en systerhelg längre fram, något att se fram emot....

  Love U

  SvaraRadera
 2. Lite vin? men det var väldigt trevligt :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja Snigeln... Det låter lite bättre att säga lite vin ;)

   Radera
 3. Lite vin? men det var väldigt trevligt :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…