Det gör man inte alltför ofta...

 
En fredagskväll med vänner är inte så dumt. :)
Var och såg Ego på bio ikväll med anna och Elin, innan hade anna "lovat" mig att vi skulle äta en bit mat på Aioli. Anna har den senaste tiden, både på sin blogg och på sin instagram, lagt upp bilder på hur hon mumsat god mat på ovannämnda restaurang och jag har ju inte blivit mindre sugen. :)
Bio och mat på stan är tyvärr något man gör för sällan, man borde göra det oftare men tyvärr är ju bio något kostsamt. Men man måste ju unna sig lite ibland och till anna kan jag väl bara säga att jag ser fram emot nästa bio. :)

Filmen då, Ego en svensk drama med söta skådisar och en söt handlig. Filmen handlade om 25-årige Sebastian där allt handlar om yta och utseende. Sebastians liv är bara en enormt party, pengar flödar och one-night-stands avlöser varandra. Han har aldrig utmanat sig själv, vare sig det gäller drömmen om en musikkarriär eller kanske framförallt den riktiga kärleken.
När det går som bäst i hans ytliga liv råkar han ut för en olycka som leder till att han blir blind. En helt ny värld öppnar sig, eller rättare sagt stänger sig.
När livet är som mörkast, han tycker synd om sig själv och "stänger" in sig anställer Sebastians föräldrar den personliga assistenten Mia. Hon är en tjej som Sebastian inte skulle ägna nån form av uppmärksamhet om han haft synen kvar men hon blir den som lyckas öppna hans ögon, öppna dem för det viktiga i livet. Men när Sebastians syn kommer tillbaka och han upptäcker att Mia inte är den tjej han trodde hon var får ytligheten en helt annan mening.

goa svampar från Karamello

Kommentarer

  1. Vad mysigt! Jag önskar att vi bodde närmare så vi också kunde gå ut och käka och sen se en film och bara kackla efter....

    Love U

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg