Fortsätt till huvudinnehåll

Det gör man inte alltför ofta...

 
En fredagskväll med vänner är inte så dumt. :)
Var och såg Ego på bio ikväll med anna och Elin, innan hade anna "lovat" mig att vi skulle äta en bit mat på Aioli. Anna har den senaste tiden, både på sin blogg och på sin instagram, lagt upp bilder på hur hon mumsat god mat på ovannämnda restaurang och jag har ju inte blivit mindre sugen. :)
Bio och mat på stan är tyvärr något man gör för sällan, man borde göra det oftare men tyvärr är ju bio något kostsamt. Men man måste ju unna sig lite ibland och till anna kan jag väl bara säga att jag ser fram emot nästa bio. :)

Filmen då, Ego en svensk drama med söta skådisar och en söt handlig. Filmen handlade om 25-årige Sebastian där allt handlar om yta och utseende. Sebastians liv är bara en enormt party, pengar flödar och one-night-stands avlöser varandra. Han har aldrig utmanat sig själv, vare sig det gäller drömmen om en musikkarriär eller kanske framförallt den riktiga kärleken.
När det går som bäst i hans ytliga liv råkar han ut för en olycka som leder till att han blir blind. En helt ny värld öppnar sig, eller rättare sagt stänger sig.
När livet är som mörkast, han tycker synd om sig själv och "stänger" in sig anställer Sebastians föräldrar den personliga assistenten Mia. Hon är en tjej som Sebastian inte skulle ägna nån form av uppmärksamhet om han haft synen kvar men hon blir den som lyckas öppna hans ögon, öppna dem för det viktiga i livet. Men när Sebastians syn kommer tillbaka och han upptäcker att Mia inte är den tjej han trodde hon var får ytligheten en helt annan mening.

goa svampar från Karamello

Kommentarer

  1. Vad mysigt! Jag önskar att vi bodde närmare så vi också kunde gå ut och käka och sen se en film och bara kackla efter....

    Love U

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…