Fasiken också!

Jag tror att mina kristaller i örat spökar lite, vid alltför snabba rörelsen blir jag alldeles yrslig och måste ta tag i nåt för att inte falla. Jag gillar inte det här men jag vet också att det är inget jag kan göra åt det, eller jag vet ju hur jag ska "kasta" tillbaka kristallerna men att jag får leva med det här.

Det här skedde efter "tuppluren" på 20 min på soffan, jag tror att jag låg i en alldeles för vinklad position med huvudet. Därför får det istället bli en tur på motionscykeln istället för en sväng till simhallen. :( Hade sett fram emot vattengympan men det får bli nästa vecka istället.

Visst tänker ni nu, om hon kan sätta sig på en cykel och cykla borde hon väl kunna dra iväg till simhallen? Jo, visst är det så men jag tvekar lite ändå fast jag låter ju inte latmasken ta överhanden. Vägde mig igår(kväll) och sen i måndags visade vågen -0.5 och det känns ju bra. Har läst och blivit peppad hos Cornelia som kör en Rivstartsomgång och de som anmält sig har tillsammans lyckats gå ner 83kg :)

Men hur som haver, därför låter jag inte ett motionstillfälle gå till spillo bara för kristallerna. ;)
Undrar bara vad jag ska titta på? Ska jag börja om med Gilmore girls eller Desperate Housewifes? :)

Kommentarer

 1. Dumt att ge sig ut på vägarna när yrseln tar till. Har samma problem

  SvaraRadera
 2. Låter otäckt det där. Ta hand om dig vännen! Men härligt med lite pepp! Spark i röven säger jag väl jag åt det! :-)

  SvaraRadera
 3. Trist problem. Ta hand om dig.

  SvaraRadera
 4. Va härligt att Rivstart inspirerar

  SvaraRadera
 5. Mitt höll första svängen i sig några månader. Sen kom det tillbaka nån veckan då och då med nån månads mellanrum. Sen har jag varit helt besvärsfri. Så totalt två år kanske och sen utan besvär. Det går över! Förr eller senare absorberas kristallerna och orsakar inget besvär längre. Men kan du lära dig att "kasta tillbaka" dem kan du få färre eller lindrigare besvär snabbare. Just köra bil tyckte jag var riktigt jobbigt. Yrseln kunde ju slå till bara man skulle vrida på huvudet och kolla döda vinkeln. Ett annat tillfälle yrseln ofta kom var när jag duschade och böjde mig efter schampot och liknande. Tur vi har lite duschutrymme med nära till väggarna... Krya på dig!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg