Fortsätt till huvudinnehåll

Fasiken också!

Jag tror att mina kristaller i örat spökar lite, vid alltför snabba rörelsen blir jag alldeles yrslig och måste ta tag i nåt för att inte falla. Jag gillar inte det här men jag vet också att det är inget jag kan göra åt det, eller jag vet ju hur jag ska "kasta" tillbaka kristallerna men att jag får leva med det här.

Det här skedde efter "tuppluren" på 20 min på soffan, jag tror att jag låg i en alldeles för vinklad position med huvudet. Därför får det istället bli en tur på motionscykeln istället för en sväng till simhallen. :( Hade sett fram emot vattengympan men det får bli nästa vecka istället.

Visst tänker ni nu, om hon kan sätta sig på en cykel och cykla borde hon väl kunna dra iväg till simhallen? Jo, visst är det så men jag tvekar lite ändå fast jag låter ju inte latmasken ta överhanden. Vägde mig igår(kväll) och sen i måndags visade vågen -0.5 och det känns ju bra. Har läst och blivit peppad hos Cornelia som kör en Rivstartsomgång och de som anmält sig har tillsammans lyckats gå ner 83kg :)

Men hur som haver, därför låter jag inte ett motionstillfälle gå till spillo bara för kristallerna. ;)
Undrar bara vad jag ska titta på? Ska jag börja om med Gilmore girls eller Desperate Housewifes? :)

Kommentarer

 1. Dumt att ge sig ut på vägarna när yrseln tar till. Har samma problem

  SvaraRadera
 2. Låter otäckt det där. Ta hand om dig vännen! Men härligt med lite pepp! Spark i röven säger jag väl jag åt det! :-)

  SvaraRadera
 3. Trist problem. Ta hand om dig.

  SvaraRadera
 4. Va härligt att Rivstart inspirerar

  SvaraRadera
 5. Mitt höll första svängen i sig några månader. Sen kom det tillbaka nån veckan då och då med nån månads mellanrum. Sen har jag varit helt besvärsfri. Så totalt två år kanske och sen utan besvär. Det går över! Förr eller senare absorberas kristallerna och orsakar inget besvär längre. Men kan du lära dig att "kasta tillbaka" dem kan du få färre eller lindrigare besvär snabbare. Just köra bil tyckte jag var riktigt jobbigt. Yrseln kunde ju slå till bara man skulle vrida på huvudet och kolla döda vinkeln. Ett annat tillfälle yrseln ofta kom var när jag duschade och böjde mig efter schampot och liknande. Tur vi har lite duschutrymme med nära till väggarna... Krya på dig!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …