Fortsätt till huvudinnehåll

En helt okej lördag i januari

Sov ganska länge, skönt att vara ledig igen. :) På måndag drar ju "allvaret" igång igen, då är det fullt ös (medvetslös) på jobbet eftersom större delen av barnen är tillbaka. Skönt att komma igång igen.

Behöver även komma igång med att kontrollera maten och motionen igen, som alla andra "börjar" väl mitt nya liv nu lagom till att det nya året börjat. Beach 2013 here I come, eller vad säger ni? ;)
Drog igång svtplay här innan lunchsnåret, drog första avsnittet på Bletchely circle samtidigt som jag cyklade på motionscykeln. Tänkte även se avsnitt 2 cyklandes men där satte rumpan min stopp och det är väl dumt att gå till överdrift. ;) Fast nu har jag sett alla tre avsnitt så jag måste hitta nåt annat till morgondagens cykelpass.
Har även börjat föra matdagbok, förr hade viktklubb en app som var smidig och som man hade lättillgängligt för att föra in men den verkar ligga nere, tyvärr. Så jag laddade hem en annan app, Shapeup och än så länge "levererar" den.

Så nu kör vi! ;)

Vad hittar ni andra på en dag/kväll som denna?
Här blir det tv och galette till middag och en simpel (liten) chokladpudding som avslutning. ;)

Kommentarer

 1. Jag har börjat räkna mina points igen.
  Och ska ta tag i motionen, börja med mina promenader.
  Ikväll kommer ett par vänner över och dricker lite vin och snackar lite skit.
  Det ska bli trevligt.
  Ha en toppenkväll sötnos!

  SvaraRadera
 2. Tränar har jag ju gjort hela tiden. men på tisdag gör jag som Ting, börjar räkna points. Ger det en chans till. har en vän som gått ner 48 kg sen mars 2012 med VV.:)

  SvaraRadera
 3. Jag ska komma igång och träna lite mer... För trots att jag är ganska liten är jag ganska slapp här och där och det är bäst att försöka ändra på ;)
  Heja oss!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …