Fortsätt till huvudinnehåll

Lucka nr 6 - berätta om bloggarna du läser

Bloggarna jag läser är ganska många, jag har några som jag tittar in hos dagligen och några som är lite mer sporadiskt.

anna med litet a som har en låst blogg kikar jag in hos varje dag, jag kommenterar inte alltid men jag kikar in. anna lärde jag känna via en annan blogg, Anna Malmborg. Anna M ordnade med en bloggträff där jag och anna med litet a träffades och efter det sen har vi träffats för att fika, gå på bio eller gå på nån konsert. Vi konstaterade att vi har pluggat ihop, eller snarare samtidigt än ihop eftersom vi inte kände igen varann. Det är också den här anna som jag och Lokförarn har försökt åka till för att fika.

Anna Malmborgs blogg hamnade jag vid när jag satt och surfade runt lite för att se de bloggare som fanns i Linköpinstrakten. Har träffat Anna ett par gånger då hon anordnat bloggträffar. Skriver om sitt liv som tv-chef, fru och mamma.

Ting är en annan blogg jag läser, en helt galen tjej som bjuder på sig själv och sin familj på det mest roliga sätt man kan tänka sig. Hon skriver om både ros och ris, och lika mycket som hon kan vara rolig bjuder hon även på sitt liv när det inte är så rosenrött.

Bakom molnen skiner alltid solen var en blogg jag hittade till för inte så länge sen. Cissi som hade bloggen är en systerdotter till min svåger och det var lite roligt att vi fann varann. Idag har Cissi dock valt att lägga ner bloggen och jag saknar den varje dag.

Via bloglovin-appen, tack anna med litet a för tipset, läser jag många inlägg och följer många. Kommenterar inte alltid men bara möjligheten att "hänga med folk" är kul, få en inblick i deras liv. Om det så är recept och bilder på bakverk eller bilder från ett vintervitt Norrland eller en gravidmage eller nån ny ögonskugga är det alltid roligt att "hänga" hos Leila Lindholm, UnderbaraClara, Mia med bloggen Queen of fucking everything eller Linda Hallberg.

Sen har vi ju diverse bloggar som jag gärna kikar in hos som har vackra bilder, är fokuserade på inredning eller också pysslar andra fina saker. Och för att nämna några: Hantverksgården, Himlaverket, Nytt och nött, Craft and creativity och Med ögon känsliga för blått

Kommentarer

  1. Tycker också Blogglovin är suveränt. Då behöver man inte klicka runt och vänta på uppdateringar utan kan vänta och besöka bliggen när man vet att den blivit uppdaterad. Så då har man tid att följa många fler...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…