Lucka nr 3 - berätta om din bästa vän

Både Lokförarn och min mamma är/var mina bästa vänner men det kommer kommer komma "luckor" om de senare. ;) 

Nu ska jag skriva om den här tjejen!

 
Terese!
 
Terese heter hon och är lika ung som jag. ;) Vi gick högstadiet ihop och fann varann av en slump egentligen. Vi höll ihop som ler och halm och många visste att såg de en av oss var den andra inte långt borta. Efter en konversation med våra föräldrar visade det sig också att vi lekte som småttingar då vi bodde på samma gård. Men de flyttade ut på landet och lagom till högstadiet gjorde vi detsamma och då fann vi varann igen, utan att veta att vi lekt som barn alltså.
Vi hade många hyss för oss, det var ganska vilda fester ett tag, många och låååånga promenader på stora vägen hem från vänner och oftast glada i hatten, utan reflexer. Tänk vad som kunde ha hänt...
Cykeln trampades på eftersom vi bodde en bit ifrån varann men det hindrade oss inte att ta cykeln vart vi än skulle ändå. Vi cyklade bra många mil för att dra och bada med "grabbgänget" eller att få hänga hemma hos "honom". ;)
 
Men så kom gymnasiet och vi (jag, mamma och pappa) flyttade in till stan igen. Vi valde samma gymansieinriktning men Terese valde att hoppa av, var inte rätt för henne kände hon. Istället valde hon en annan skola och att vi "gled" ifrån varann var ett faktum.
Vi träffade olika killar och hängde i olika "gäng" men nånstans hade vi alltid "koll" på varann. Sen 1999 fick Terese barn och levde ett helt annat liv än mig. 2000 flyttade jag till Linköping dessutom och under den tiden blev det väl mest sporadisk kontakt.
 
Vi pratar inte varje dag i telefon, vi kanske inte ens pratar varje vecka eller varje månad. "Trots" det ser jag Terese som min äldsta och bästa vän, hon vet allt om mig och gillar mig ändå. :) När vi pratar i telefon brukar det generera ett par timmar, Lokförarn har gett henne epitetet "Långpratarn". Vi försöker att ses iaf minst en gång om året och i somras sågs vi igen. :) Och tack vare facebook och andra sociala medier kan vi hålla lite koll på varann på andra sätt. Det känns som om man umgicks dagligen ändå. :)
 
Terese - älskar dig vännen! ♥

Kommentarer

Populära inlägg