Fortsätt till huvudinnehåll

Lucka nr 16 - berätta om hur du var när du var liten

Det här inlägget skulle väl egentligen min syster skriva, hur jag var när jag var liten.

Min version:

En liten söt och ljuslocklig liten tjej som bara var söt och gjorde inga hyss. ;)

Min systers version (utan att jag frågat) genom mig:

En liten "pestråtta" (även om hon älskar mig enormt idag) som bara var jobbig, hängde efter och störde när hon hade vänner hemma. Åt upp hennes sparade godis, tog hennes grejer och gömde under min säng. Spelade hennes favoritlåtar om och om igen så hon tröttnade på dem.

Alltså, jag var nog som småsyskon i allmänt.
En liten pestig sak som mest var i vägen och var nyfiken. Och även om syster säger idag att jag var så söt och pluttig när jag var liten, så är det helt klart en efterkonstruktion. Jag är helt övertygad om att hon inte tyckte det då... ;)
Kommentarer

  1. Haha ja så är det nog :)

    SvaraRadera
  2. Du var en riktigt liten retsticka. Precis som syskon ska vara, jag har alltid älskat dig även om du retat mig till vansinne ibland. De sju åren som det skiljer mellan oss har varit ganska stora och de la väl käppar i hjulen i början. Allting har en mening även om man ibland inte förstår eller ser det och du har idag vuxit till en underbar människa och en fantastisk syster som jag älskar massor!!
    Jag minns dig som en liten lintott med lockar och ett busigt leende....kommer aldrig glömma den dagen du bestämde dig för att du minsann inte skulle lära dig cykla och därför kastade cykeln i diket och deklarerade högt och tydligt att där kunde den ligga.....=)

    Love U just bara för att du är den du är!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…