Fortsätt till huvudinnehåll

Lucka nr 15 - berätta om en av dina favoritböcker

Det är väl nu man ska säga nån sån där klassiker som "Brott och Straff" men även om jag läst den är det väl inte en favorit. ;)

Men jag är inte nån sån djup människa, om nån trott det förstås, utan jag gillar lättslukade böcker, sånt som man kan "ögna" igenom och byta till en ny direkt efter. Att vänta "in" en bok och analysera och fundera vad författaren menar eller vad han/hon vill framföra, nä... det är inget för mig.

Förr om åren var det romantiska böcker, "chic lit" kan man väl kalla det. Med glättiga kapitel och med lyckliga slut. Men så kom jag in i nån deckarperiod och nu är det svårt att gå tillbaka till det "romantiska". Så jag får nog snarare säga en genre än en favoritbok eftersom jag lätt läser en bok, lägger åt sidan och "glömmer" bort den. På så sätt kan jag läsa den igen om ett par år.

Sista böckerna jag läst är Femtio nyanser av honom och Femtio nyanser av grått. Böcker som var svåra att släppa, bok nr 2 var bättre tyckte jag. Ser fram emot att läsa sista boken. :)

Kommentarer

 1. äger du böckerna själv eller har du lånat dem? Jag vill i så fall låna dem....=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är mina! Du skulle ju låna de när ni var här, men vi glömde ju. ;)

   Radera
  2. Vi får försöka komma ihåg dem nästa gång vi ses.....

   Love U

   Radera
 2. När jag var gravid läste jag hela serien om Vindsträdgården och lipade till alla böckerna. Minns fortfarande tydligt hur vi satt på bussen in till skolan och du berättade för mig om just vindsträdgården. Men det är först nu jag läst alla böcker i ett svep :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vad roligt Eva! Tänk att man kommer ihåg sånt. :)
   Ja, de böckerna är bra, riktigt bra och jag vet inte hur många gånger jag läst dem. :)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…