Fortsätt till huvudinnehåll

Lucka nr 1 - berätta om dig själv

Jag heter Sara-Marie och kommer ursprungligen från Eskilstuna. Där växte jag upp med pappa, mamma och en storasyster. Jag har även ytterligare två syskon då min pappa var gift innan han träffade mamma.
Jag är en sladdis kan man nog kalla det, jag är 7 år yngre än min syster och efter ett antal missfall bestämde sig pappa och mamma för att "bara ha ett barn" och då tittade jag in eller ut, det beror ju på hur man ser det. ;)
2006 avled min mamma i cancer och min aboslut bästa vän försvann ur mitt liv.

Jag flyttade till Linköping 2000 för att plugga till lärare och 2003 möttes jag och Lokförarn och kärleken var ett faktum. ;) Nu bor vi ute på landet i ett gult hus som vi håller på att renovera.
Jag gillar att baka och laga mat, och att servera det vackert är lika skoj. :)
I dagsläget jobbar jag på en förskola inom Motala kommun men en önskan om att göra något annat finns, frågan är bara vad. För även om jag har en lärarutbildning i grund och botten vet jag inte riktigt vad jag vill bli när jag blir "stor".

Att jag började blogga var för att låta min familj ha lite koll på hur det stod till med mig här nere på den östgötska slätten. Bloggen har genererat att jag träffat på lite nya människor och att läsa andras bloggar har gjort att jag har lagt till några fler på min vän-lista. :)

Hm, vad finns det mer att berätta om mig själv?

Kommentarer

  1. Vad mysigt med en bloggjulkalender! Det betyder ju att jag kommer ha lucköppning varje dag också.....

    Love U

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…