Torka inga tårar...

Såg precis första avsnittet i Torka inga tårar utan handskar och jag vill verkligen se resten.
Funderar till och med på att läsa boken faktiskt.

Men nu är det dags för sängen, är både trött och börjar 6 i morgonbitti.

Kommentarer

 1. Handlar om vad? Snabbresumé?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klippt ut från Adlibris:
   Jonas Gardells första bok i en romanserie som tar läsaren med storm. Torka aldrig tårar utan handskar är en roman om när aids kom till Sverige och Stockholm under 80-talet. Kritiken har varit strålande: alla borde läsa den!

   Boken är även aktuell som TV-serie.

   När Rasmus stiger av tåget på Centralstationen i september 1982 lämnar han det lilla Koppom bakom sig för att aldrig återvända. Ung och vacker kastar han sig ut i de homosexuellas Stockholm.

   Benjamin är Jehovas vittne. Ivrigt går han från dörr till dörr för att predika om Gud. Ingenting kan rubba honom i hans tro. Tills den dag han ringer på hos Paul, den varmaste, roligaste och bitchigaste bögen Gud någonsin skapat.

   Så på julaftonskvällen, när det snöar över staden, träffas Rasmus och Benjamin, och inget blir som förr igen.

   Det som berättas i den här historien har hänt. Det hände här, i den här staden, i de här kvarteren, bland de människor som har sina liv här. I en stad där de flesta fortsatte att leva sina liv som om inget hänt började unga män insjukna, tyna bort och dö.

   Jag var en av dem som överlevde.

   Det här är min och mina vänners historia.

   Radera
  2. Kanske inte nån snabb resumé direkt... ;)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg