Fortsätt till huvudinnehåll

Scared!

Ibland blir jag rädd för mig själv...

Är du helt säker på att du ligger i sängen hela natten när du sover?
Du är helt säker på att du inte är uppe och springer?

För x antal år sen, när jag bodde hemma, drömde jag efter en kväll på krogen att jag öppnade upp balkongdörren och ställde mig i "polisposition" och tittade ut över gården. Vi bodde i stan och jag hade fransk balkong. Men till saken hör när jag vaknade på morgonen, att balkongdörren stod på vid gavel och att jag sover i bara trosor. Hm, hade jag stått där i dörren?!? Dörren var ju faktiskt stängd när jag la mig...
En fråga jag förhoppningsvis aldrig går svar på. ;)

Igårkväll när det var dags att sova gjorde jag i ordning mig och hoppade i min pyjamasjacka. Att jag kan ta av mig kläderna under natten är inget konstigt. Men i natten vaknade jag till, upptäckte att jag inte hade jackan på mig. Tänder lite snabbt för att lokalisera tröjan och ser den på nattduksbordet. Fine, ligg där då!
Det läskiga kom nu till kvällen när jag ska ta på mig jackan. Då vecklar jag ut den och ser hur jag har vikt den. Inget snabbjobb här inte, snyggt och prydligt. Precis som när man viker en skjorta man är rädd för att den ska bli skrynklig.
Det här gjorde alltså jag i sömnen, vad gör jag mer tro?!?

Kommentarer

 1. Fy vad läskigt att tänka på.....jag vet att mamma gick i sömnen i alla fall, pappa var ju ner på gården och hämtade henne en natt i nattlinnet (tur hon sov med det). Vet ju bara att jag har gått i sömnen när jag var barn men jag har ingen aning, sover ju...det kanske är något som är ärftligt.

  Love U

  SvaraRadera
 2. Äh fy! Det är ju lite läskigt!

  SvaraRadera
 3. Hahaha gud va creepy! Jag gick i sömnen som barn men det förstod inte mina föräldrar direkt eftersom man tittar. En gång hade jag när alla andra sov gått och ställt en väckarklocka på kanten på översta trappsteget i vår extremt branta trappa utan grind. Då blev min mamma väldigt rädd minns jag.

  Kan du inte filma dig själv en natt med övervakningskameror? Det vore kul att få se! :-)

  SvaraRadera
 4. Jag gick mycket i sömnen som liten. Men jag trodde att de flesta slutade med den nån stans under uppväxten? Spännande och lite läskigt! Du kanske kan låna nån form av kamera med röelsesensor som bara filmar när någon rör sig? Eller så är det lika bar att inte veta! /Ica

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…