"Kladda i kokboken"

När jag bakar brukar jag få ut mer än orginalreceptet eller så stämmer inte tiden med min ugn. För att jag ska komma ihåg det skriver jag ett tillägg i boken.
Gör du så? Kladdar du i dina receptböcker?

Kommentarer

  1. Ja det gör jag! Men inte hälften så snyggt som du "kladdar"!

    SvaraRadera
  2. Annars missar man ju informationen till nästa gång, för med säkerhet har man glömt vad man upptäckte sist.....
    Kladdar inte så mycket själv då jag sällan håller på och lagar/bakar så mycket nya saker.....den genen fick du nog helt själv.....

    Love U

    SvaraRadera
  3. Jag vill inte kladda i mina böcker, så jag har skaffat en "Bakdagbok" som jag skriver en sida i när jag bakar. Jag skriver var originalreceptet är hämtat från, vilka mängder jag använt om jag ändrat något och hur bra det blev. Tanken är att jag på sikt bara ska använda min egen bakbok, när det gäller sånt jag ofta återvänder till. Och kanske kan jag dela med mig till barnen sen. Ni vet när de undrar efter receptet på "mammas bullar" och sånt. /Ica

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tiden går fort när man har roligt...

Sommar 2017, del 2

Tummen upp eller tummen ner?