Helgens planer i förändring

Att ha en ledig dag i veckan skulle jag kunna tänka mig. Det vore inte helt fel att kunna utföra en massa ärenden "när alla andra är på jobbet" istället för att rusa runt på lördagar.
Jag började iaf dagen igår med shopping, byxor och några toppar hittade jag. Köpte lite skoj på Lagerhaus, vad är det med den affären? Den har ju hur mycket som helst som jag skulle kunna köpa, fast däremot måste jag nog inse att jag kan ju inte handla för att stoppa i skåpen. ;)

 
Köpte även två tårtbitar till kaffet på café Gyllen, tyckte jag kunde unna mig det. Men bara för att klargöra så åt jag ju inte båda själv utan väntade ju förstås till Lokförarn kom hem. ;)
 
 
Ett par örhängen på Åhléns och där fick även en stjärna till granen följa med mig hem. Tänk, snart är det dags att ta fram julpynten, oh vad roligt! :)
Tog svängen förbi Hjärta till hjärta och lämnade in lite porslin som bara stått hemma i skåpen. Och genom att de är borta nu kan jag stoppa in det som står i kartong och som jag troligtvis inte heller kommer använda. ;)
Ett paket på posten kom också, en söt (i dubbelbemärkelse) neccessär från Ullis i Borås, min fina Ullis! ♥
 


Fick även min "julpyssel"-beställning från Panduro igår och jag funderade först på om jag verkligen skulle öppna. Det var tur att jag gjorde det då det saknades en grej, ingenting stod det på fakturan om varför så jag mailade till dem igår och hoppas på att det bara varit den mänskliga faktorn som gör att den saknas. Jag kan ju dock inte visa innehållet eftersom det är årets upplaga av julkort jag har beställt. ;)

Igår kväll gjorde vi tapas här hemma och provade på att "hyra" film via tv. SF anytime hade massor av filmer och vi lyckades ena om en tillsammans. Det ska ju också tilläggas att vi har så olika smak vad det gäller film att vi faktiskt ärligt sällan ser på film ihop. Jag kan se en film flera (hundra) gånger utan att tröttna medans Lokförarn ser en film en gång och sen är det bra.
Igår såg vi King's speech, riktigt bra faktiskt och Colin Firth äger helt klart som skådis. Underbar rollprestation i filmen. :)
Men vi tyckte båda att själva idéen med att "hyra" film så där var så smidig att det säkert blir fler gånger. Kul tycker vi eftersom vi, som många andra har jag förstått via andra bloggar, umgås med antingen en dator eller en telefon i näven. ;) Här blev det ju onekligen quality-time tillsammans. :)


Idag blir det lite fix här hemma, en promenad för att se bygget på lite håll, sopplunch och till kvällen blir det bowling och middag inne i stan. Skojigt! Bowling suger jag verkligen på men det ska bli sjukt skoj. Igår skulle vi ju ha åkt in till stan, gått ut och käkat och sen gått på bio, men det blev bowling och middag istället. Och det är ju minst lika skoj. :)

Kommentarer

  1. Låter som en helt okej födelsedag! Nästa gång vi ses får vi gå på en shoppingraid tillsammans, vore supermysigt att handla kläder tillsammas och göra en heldag med fika.
    Vad kul med bowling, glöm inte bort att stretcha dina ben efter annars kan du få träningsvärk i rumpan/baksidan av låren....

    Hoppas ni får en härlig dag!
    Love U

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg