Fortsätt till huvudinnehåll

Detox, funkar det?

Ett par gånger har jag kört MethodDrain Detox, en örtessens man blandar ut med vatten och dricker under dagen. 1.5l och så ska man dricka mer vatten utöver det där. Ingen alkohol och måttligt med kaffe under den här perioden (20 dagar).
Det känns bra när jag använt det, och visst tycker jag att jag gått ner nåt kg.

Nu ska jag testa nåt nytt, detoxplåster för fötterna. I fem dagar ska jag klistra dessa plåster i hålfoten och ha de under natten. Tydligen är de vita när jag sätter dit dem och mörka när jag tar bort dem. Hua!! ;)
Plåstret ska (bortsett från att rensa kroppen från slaggprodukter) öka blodcirkulationen, öka förbränningen, förbättra sömnkvalitén och stärka immunförsvaret.
Efter fem dagar är det ett slimplåster som ska sitta på naveln som gäller i tio dagar. Det ska minska suget och hungerkänslan, öka ämnesomsättningen, minska upptaget av fett, socker och stärkelse och rensa kroppen från toxiner.

Om bara hälften funkar blir jag glad! ;)
Men jag får lugna mig till nästa vecka, man ska tydligen inte använda det här under menstruationen. Men jag ser fram emot att börja...

Kommentarer

 1. Såna plåster vill jag också testa!! Men det stod att man inte fick ha skaldjursallergi då så jag är körd. Iaf det märke jag kollade upp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, sånt har jag inte ens kollat upp. ;)

   Radera
  2. Nej varför skulle man om man inte var allergisk! :-)

   Radera
 2. Låter som hokuspokus.
  Men om det funkar vill jag prova!
  Du får vara testkanin! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst låter det hokuspokus men spännande ska det bli!
   Jag får lämna utförlig dag-för-dag rapport sen ;)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …