Fortsätt till huvudinnehåll

Oooo jag fryser så...

Badkar, gillar ni det?
Har ni badkar? Badar ni ofta?

När jag bodde i min lägenhet i stan hade jag badkar. Jag fyllde rätt ofta upp det med lite skum, tände ljus och satte på nån bra och skön skiva innan jag kröp ner. Jag hade sällan ro att ligga någe länge så egentligen var det rätt onödigt att tappa upp ett.
När Lokförarn bodde i stan hade han också badkar, ett bubbelbadkar till och med. Han badade ofta och länge, det var många gånger han somnade i badet.
Idag har vi inget badkar och jösses vad jag önskar att vi hade ett. Framför allt dessa höstdagar som kanske är lite kyliga. En omplanering av badrummet nerpå lutar väl åt att ett badkar ska in, men vi får väl se.

Så för tillfället får jag värma mig med en kopp te i stora koppen. :)

Kommentarer

 1. Vi har badkar, men ingen av oss badar.
  Ungarna gjorde det när de var små, PP gör det typ en gång om året.
  När vi renoverar badrummet (om tusen år) så slänger vi ut badkaret.
  Du kan få det då! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det jul-tvagningen? ;)
   Jag tror att hade vi ett skulle det ändå inte användas utan det är nog lite det här med att "sakna kossan när båset är tomt" ;)

   Radera
 2. Vi har inte badkar nu men balja till Nils ;) Vi har haft badkar i alla lägenheter fram till nu, men jag saknar det inte. Badade väldigt sällan - har liksom inte ro... Tänk hur olika alla är :) KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju det som är grejen, jag har ju inte ro jag heller... ;)

   Radera
 3. Sedan älsklingen fick till avloppet så badar jag ofta igen...så skönt att krypa ner med favoritboken i ett varmt skumbad, speciellt när man är frusen.....
  Jag hade planerat in ett badkar i renoveringen.....men det är jag det! =)

  Love U

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kära syster. Där är vi olika, du är ju rena rama badnymfen jämfört med mig ;)

   Radera
 4. Vi har badkar och jag badar nästan aldrig men skulle inte vilka vara utan. Man kan ju inte bada i en dusch men duscha i ett bad sa jag alltid förr. Men nu har vi både och.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…