I bland så

Oftast är jag nog glad, tror jag även om jag kan se butter ut.
Jag är pratsam och skämtsam utåt, vill gärna roa och underhålla men även jag har mina stunder då jag känner hur "mörkret" sluter sig runt mig. Då jag bara vill dra ner rullgardinen och krypa upp i sängen och dra täcket över huvudet.
Eller få krypa upp i en famn och känna ett par starka armar som skyddar mig mot omvärlden, ibland behöver jag få vara liten...

Vissa saker skriver man inte i bloggen, saker som man inte vill dela med nån som sitter bakom en dataskärm. Men samtidigt kan ju en blogg inte bara vara glad, då känns det inte riktigt riktigt eller ärligt. Ingen kan väl vara glad jämt?

Nu har det varit ett par dagar sen jag kunde se på "min man" när vi pratades vid, att få se honom i ögonen och få pussa gonatt på riktigt istället för genom "puss puss" i telefonen. Att komma hem till ett tyst och tomt hus känns oinspirerande även om jag tycker det är helt okej att vara själv också.
Inom mig bär jag med mig en enorm saknad efter många människor som stått mig nära, folk som har betytt massor för mig har inte fått stanna hos oss. Tiden läker inte såren utan man lär sig leva med dem, men så ibland stiger de upp till ytan och gör sig påminda.

Så mitt förra inlägg känns kanske lite larvigt och när man läser det framstår det som om jag är superledsen för att jag saknar Lokförarn, men det är ju så många fler faktorer som påverkat...

Kommentarer

  1. Ingen är glad jämt och ibland är det skönt att släppa ut saknaden och få vara ledsen. Åh ibland kan det också kännas skönt att "vräka" ur sig i bloggen just bara för att det är bakom en skärm och lite safe. Jag skickar en bamsekram och hoppas att du snart får pussa på lokförarn igen och att saknaden känns hanterbar!

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte inte ditt förra inlägg var larvigt.
    Det var mänskligt och hudlöst och alldeles underbart!
    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg