Fortsätt till huvudinnehåll

Trött som fariken

Måndagar med jobb är guldvärda. Jag börjar inte förrän kvart över nio så nån superpanik över att komma i säng på söndagkvällen är inte så farlig.
Och igår gick det ju inte att gå och lägga sig, 22.50 var det ju för gudsskull 100m final för herrar. Vem skulle vinna, Bolt eller Blake? Skulle guldet gå till Jamaica eller skulle USA överraska?
Tänk att explodera som dem gör på den korta stunden, helt otroligt. Det skulle ju ta mer än 10sek att ens komma upp ur startposition för en annan...

Men trött var jag ändå i morse, har väl sovit lite sisådär så även om min högsta önskan vore att de skulle ringa och säga; Ta du en vecka till Sara, det är du värd, var det bara att kliva upp och göra sig i ordning.
Vågen idag, startvikten var ju från i lördags och visst att väga sig redan idag kanske är fel. Men serrni, det här är min blogg och min viktkamp och jag gör som jag vill. ;)

111,5kg -0.5kg och vikten är införd på vågsidan.
Den här måndagen kunde jag leverera!


Har precis ätit, en god sallad från salladsbaren i affären. Jag tycker det är perfekt att ta till om man ska handla färdig mat, istället för nån findus-paj eller frys-pizza.
Ska göra en kaffe och sjunka ner i soffan, ta igen det OS jag missat under dagen. Det är ändå ingen mening med att gå ut här, regnet öser ner och... öh, det räcker som argument tycker jag! ;)

Kommentarer

 1. Hahaha, skrattar högt åt kommentaren om att ta sig upp ur startpos. Jag får skratta högt för det gäller mig med.

  Jag är deppig ang viktresan. Verkar äta för många kalorier tom när jag försöker! Så jag tröstköpte sex praliner i affären. Typ den värsta och sämsta lösningen. :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja anna, det är väl den sämsta lösningen men det är lätt hänt att ta till just den. Jag vet, gör den ofta själv.

   Äsch, nya tag nu! Inte deppa ihop!! :)

   Radera
 2. Liten svacka här idag pga diverse orsaker. Nya tag imorgon.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svackor har vi alla, "bryt ihop och kom igen" -bara ;)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…