Fortsätt till huvudinnehåll

Vad ska hända?

Imorgon ska jag träffa Kalle igen, ni vet sjukgymnasten som ska hjälpa mig med mitt bäckene. Jag har gjort mina övningar som jag fick i uppgift att göra och jag är ju bättre helt klart. :) Promenader och cykling har varit den övriga motionen och det har känts bra.

Men imorgon som sagt, är det alltså dags för en ny träff och på nåt sätt känns det som "domedagen". Tänk om han anser att jag inte gjort tillräckligt?
Vad vill han att vi ska göra i morgon?
Hur ofta vill han att vi ska ses?
Blir det fortsatta hemuppgifter?

Sen har vi den här grejen att det är ett gym, jag har nån form av "fobi" för gym. Jag känner inte att jag riktigt passar in där, fel form på kropp och fel färg på kläder. Ja men ni vet...
Nu är det ju inte ett "vanligt" gym försöker jag intala mig själv, det är ju ett "rehabiliteringsgym" kan man väl ändå kalla det. Det är ju liksom inte vem som helst som tränar där...
jaja, jag får väl vänta och se i morgon hur det blir.

Jag har en fundering iaf till Kalle. Han sa till mig sist att springa kan alla göra men att jag behöver nog lite mer bålträning innan. Jag skulle vilja kunna springa och känna att det går bra, ett alternativ till både promenader (med/utan stavar) och cykelturer liksom. Så jag tänkte kolla med honom vad jag behöver tänka på innan jag börjar springa. :)

Kommentarer

  1. Lycka till med Kalle och hoppas att han tycker det blivit bättre. Jag har också lite fobi mot gym men sen måste man påminna sig att alla de där människorna som springer där och vet exakt hur alla maskiner funkar också har börjat någonstanns. De flesta blir glada av ett leende och bits inte när man frågar om råd eller hjälp. Men det tar emot. Därför gillar jag Friskis och Svettis för där känns det mer blandat och ok på något vis.
    Kul att du vill börja springa! Har du läst om Martina Haags springbörjan? Kan rekomendera!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…