Fortsätt till huvudinnehåll

Det var väl inget?

Besöket hos Kalle var väl inget att vara orolig över, det gick ju kanon. :)
Träning två dagar i veckan i sex veckor är vad som väntar mig. Sex sjukt jobbiga (men roliga) övningar ska jag göra med 10-15min uppvärmning och samma nedvarvning så totalt ett pass på 45min. Men jag glömde ju fråga om det här med att springa...
Övningarna ska stärka bålen och om jag är noga kan jag nästan räkna med ett sexpack på magen. ;)
En känsla av träningsvärk finns redan och inte fick jag stretcha, det var liksom inte smidigheten som ska tränas upp så i morrn lär det säkert kännas ännu mer.
Nästa pass är på måndag, det känns bra, jävligt bra! :)

Direkt hemma sen blev det ombyte och en tur till skogen. Till och med jag lyckades hitta svamp, jippie!

Kommentarer

 1. Nu tänker jag ge dig en del tips även om du inte bett om det :-)
  Om du tänker springa så ha bra skor på dig. Tänk på att ha armarna i ca 90 grader och gärna pekfingret och långfingret lätt knutna mot handen. Armpendlingen ska vara rak (i nittiograder... hm det där lät ju konstigt men du kanske fattar). För om armarna pendlar rakt så följer knän och ben med har jag fått rådet. Då slipper man oftast onda knän och höfter pga felbelastning.
  Ut och spring med dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Cissi, det ska jag tänka på! :)
   Det som gör att jag vill kolla med honom är väl för att se om mitt bäckenet är redo för det. Tror inte riktigt att jag har musklerna runt bålen för att "bära" upp kroppen i de stötar som blir.
   Igår när jag pw'ade provade jag kortare sträckor och tänkte då på att spänna musklerna runt magen. Jag tyckte det gick bra så jag ska prova igen nästa gång jag är ute.
   Skorna fick jag direktiv från Kalle att ha även jag går.
   Men tack för tipsen, har du fler så berätta gärna :) Du är ju expert i ämnet jmf med mig ;)

   Radera
  2. Expert... hm... nä, klarar du av att gå på PW´s så klarar du att springa för stötarna blir inte värre av att jogga tycker jag. Tycker snarare att jag får mer träningsvärk och känner av benhinnorna av PW än av jogging.

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…