Fortsätt till huvudinnehåll

Ähme va f...


Inne hos fru H läste jag om ett oförklarligt argsint humör och jag kände detsamma när jag kom hem här efter träningen...

Disken stod kvar
Svampen var fortfarande inte rensad
"Spat" från saltgurkan (som vi förövrigt inte vill slå ut i slasken eftersom det är så salt) stod kvar på spisen
Dem grova rågkusarna (som jag hade tänkt ha den förbannade svampen på) var slut och det här upptäcker jag när svampen (den JAG rensat) redan låg i pannan...
Springer till frysen (den har vi på övervåningen, låt mig inte förklara just nu) och hittar inget bröd!?! Det finns inget mjukt bröd, jag vill ha mjukt bröd till svampstuvning!!

Känner hur frustrationen kokar i mig tills jag faktiskt kommer på att jag har ätit dåligt på eftermiddagen, bara nån "vit" macka med skinka på vid 3. Inte det bästa alltså!
Min frustration betyder först och främst att jag är hungrig, blodsockret är säkert superlågt (än vanligt) och jag blir då irriterad på minsta lilla.
För Lokförarn åkte ju strax efter mig och jobbade han med, så om inte jag hann med allt det där i morse kan jag ju inte riktigt räkna med att han skulle göra det.

Jo, träningen "hos Kalle" gick bra.

Kommentarer

  1. Men då var det väl skönt att gå till "Kalle" och träna bort irritationen? Jag skulle ivarje fall velat springa bort min, men kan inte... Men i morgon då j*vlar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, fast nu hände ju allt efter träningen så att träna bort irritationen "gick" ju inte... ;)

      Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…