Fortsätt till huvudinnehåll

Nästa vecka...

Okej, en vecka kvar av årets sommarsemester och nästa vecka börjar allvaret igen. Inte för att jag är så sugen på att faktiskt gå tillbaka till jobbet igen, rätt skönt att vara ledig. :)
Mitt mål att leva en hälsosam semester med bra motion och bra mat har inte riktigt gått som jag velat, men jag har också fallit på min egen hand så satt säga.
Det är faktiskt bara jag som sett till vad som hamnat i min mun och hur jag har valt att "ta ut det" i motion. Mina övningar från sjukgymnasten har jag kanske inte gjort varje dag men så gott som och jag känner mig riktigt bra, även om det gör ont till och från.

Jag hade tänkt att den här veckan skulle vara en bra vecka och vad gör jag? Jo, jag börjar med "middag" från Burger King och senare en påse från Karamellkungen. Just nu känner jag hur magen står i 73 hörn och jag måste verkligen ta tag i det här nu!

Känner du dig nöjd över hur du har "ätit" dig igenom semestern? Har du haft nån plan?
Inte? Vad gör du åt det nu då?
Var förövrigt inne och fixade naglarna idag igen, snart är det liksom läge att ha korta naglar igen så man inte river eller gör barnen illa. Så jag njuter nu, så länge jag bara kan :)

Kommentarer

 1. Ja<g hade samma plan som dig med min semester. Tur jag har 1,5 v kvar på mig att komma igång. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott med 1.5 vecka kvar :)

   Radera
 2. Jag har ätit och motionerat ok. Däremot har jag druckit mer vin och lite sprit än vad jag tänkt. Inte bra...

  SvaraRadera
 3. Jag har motionerat en del men min mage har en tendens att "svälla upp" under semestern så det är väl bara att ta hårda tag nu när verkligheten rullar igång!
  Har dock tyvärr tappat endel muskler under sommaren då min poledance haft uppehåll :(

  SvaraRadera
 4. Jag hade ingen plan med semestern men har lyckats gå UPP 2 kg. Antagligen tack vare just bristen på plan. :) Men nu är det hårda bud sista veckan för både mig och sambon. Bra mat, minimera sockerintaget och mycket motion! 5-10 km/dag.

  Nu ger jag mig inte förrän vågen står på 62 kg. 69.9 igår. Huaa!!!

  SvaraRadera
 5. Hmmm... vart tog min kommentar vägen? Den försvann när jag skulle godkänna.

  Hur som helst. Jag hade ingen plan för semestern när det gäller sånt. Tack vare det har jag gått UPP 2 kg. Men nu ska de bort igen. Plus några till. Från och med igår kör vi stenhårt jag och sambon. Bra mat, minska sockerintaget och mycket motion! 5-10 km PW per dag. Nu ska vågen ner till 62 kg, den stod på 69.9 kg igår. HUAA!!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…