Fortsätt till huvudinnehåll

Blev inte riktigt som jag tänkt mig...

I veckan som var lämnade jag in min cykel på nån sån här service som Jannes cykel och motor erbjuder sina kunder. Det skulle ta några dagar innan den var klar och igår fick jag sms om att den var redo att hämtas.
Enligt hemsidan har de öppet till 18 vardagar och 14 på lördagar men vi sa att vi skulle hämta den nästa vecka ändå.
Men så idag, tänkte jag att jag skulle hämta min cykel ändå men att sätta dit dragkrok och cykelställ på bilen orkade jag inte så jag tänkte mig att jag går. 5.5 km (enligt iForms hemsida) är ju inte så långt att gå och hem cyklar jag ju förstås. Sagt och gjort, på med kläder och mina viiiita gympadojor och med spotify i lurarna. Det gick bra, det kändes bra i höften fast det var lite varmt och tryckande. Halvvägs tänker jag tanken, "tänk om de har stängt" men slår den ur huvudet eftersom det stod 14 på hemsidan och inget annat så borde de ju ha öppet..,
Nu ser ni var jag är på väg va?!?

Det var inte öppet, sommartiderna betydde att det visade sig vara stängt på lördagar. Ha, snopet! :)
Träffade en arbetskamrat i affärn som erbjöd skjuts hem men jag tackade artigt men bestämt nej. Hade jag gått till dit kunde jag gott gå hem med.

Nu har jag bestämt mig för att eftermiddagen spenderar jag i hängmattan, tycker jag är värd det. :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…