Att hålla vid liv

Jag har inte så många vänner och det är svårt att skaffa nya som vuxen. Jag har ett par stycken från skoltiden som jag har kontakt med än idag och några jag lärt känna på senare år, en del via bloggen faktiskt.
Men däremot är jag nog lite som min mamma, i vardagen träffar jag inte så många för då har jag behovet av att få komma hem och stänga dörren om mig och få vara ensam. Visst låter det boring men jag kan tycka att det är superskönt.
Just nu är jag i mina gamla hemtrakter för att just träffa lite folk och igår träffade jag den äldsta av mina vänner, Terese. Vi har hängt ihop sen åttan och har gjort den ena galnare saken än den andra. Vi träffas inte ofta, men när vi gör det känns det som om tiden stått still. Underbart med såna vänner! Käkade på stan innan vi for hem till Terese där söta lilla Sixten väntade. Jag har aldrig blivit så utskälld av en hund förut, jag var tydligen jättefarlig men efter en lång stund gick det bra... :)

Ikväll blir det träff med tjejerna från gymnasiet och det ska bli skitkul, vi är fyra och två av oss drog från stan. Den ena (jag) drog söderut och den andra (Suss) drog norrut, så långt man kan komma nästan. En tredje blev jag osams med och så pass att vi bad varann flyga åt mörkare trakter, men efter ett par år pratades vi vid igen och löste konflikten.
Nu var det ett tag sen vi sågs och ikväll dricker vi några kalla, skrattar och kramas en stund.

Det är vad jag gör. Vad hittar ni på?

Kommentarer

 1. Hoppas ni får en superhärlig kväll! Suss har lovat att hon ska hålla koll på dig...speciellt dina ögon, när du börjar titta med bara ett öga då vet hon vad klockan är slagen.... ;)
  Vi kommer åka hem från Hallsta i morgon (lördag) så har du lust och tid kan du alltid svänga förbi och ta en fika innan du styr kosan hemåt igen.....har du inte tid och lust är det också okej, men det vore kul att kramas lite....

  Ha så kul, hälsa tjejerna!

  Love U

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att träffa "gamla" kompisar så där! Hoppas ni får en mysig kväll!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg