Midsommar i skärgården

Hej, det var länge sen... ;) jag har befunnit mig utan räckhåll för "nätet" över midsommar, vilket har varit både frustrerande och nyttigt. ;) Jag har en del bloggar att uppdatera mig om, helt klart och tydligen har det hänt en hel del. Allt från hjärnskakningar till kändisspan i storstan.

Vi tog husvagnen till Norra Finnö och Mons camping. Vi har trivts som fisken i vattnet, även om det här med husvagn inte riktigt var Lokförarns cup of tea tror jag. Vi har ätit gott på Mons skärgårdskrog, både från à la carte'en plus en skärgårdsbuffé igår som var så god att jag trodde magen skulle spricka. Vi har löst korsord, promenerat utmed vattnet, vi har druckit vin och myst och vi har fått insupa lite av skärgårdslivet, även om det varit på en camping. Vi har haft det bra helt enkelt men nu är vi hemma igen, vagnen ska packas ur, städas och sen lämnas tillbaka. Lokförarn går in på sin sista semestervecka nu och jag jobbar tre veckor till innan jag får tre veckor...

Kommentarer

 1. Det låter som om ni haft det mysigt! Hoppas du lyckas övertala lokföraren till att husvagn visst är hans cup of tea....vore kul och kunna husvagna ihop någon gång...=)

  Love U

  SvaraRadera
 2. Ser riktigt härligt ut på bilderna.
  Min gubbe är inte heller någon husvagnsmänniska. Går bra i stuga men helst bor han på hotell eller är hemma för den delen ;).
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 3. Låter som ni haft en riktigt mysig midsommar!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg