Hur spenderade du dagen?

60 års kalas med kanongo buffé, kaffe och tårta. Att åka till Lokförarns moster är en fröjd, man förvånas varje gång vad hon lyckas hitta på och gott blir det. :)
Idag hade hon gjort en potatissallad, marinerad fläskfile och kyckling, skinka, sallad, saltgurka och melon, laxpaté och sen en mängd dessertostar och kex. Fick ett recept på ett fröbröd som jag gissar är detsamma som Cissi bakar (nästan iaf). Men baka det ska jag, skitgott rent ut sagt.

Vi hade packat in ett litet paket åt henne, det var Hugin och Mumin i ståltråd som vi (läs jag) sytt fast på en filt och satt i ram. Det finns en historia bakom det var en passande present. När hon jobbade på SAAB hade de en tävling om att döpa två plan och hon lämnade in förslaget på Hugin och Mumin och hennes förslag vann. En present med en tanke bakom, sånt gillar jag! :)
Jag gjorde ju även iordning en liten burk med syrensaft som jag tänkte hon skulle få testa men vad tror ni händer? När jag går ut i bilen och ska lägger in paketet i baksätet glider påsen ur näven och ner i betonggolvet... Behöver jag säga att burken gick sönder?!?
Hade inte tillräckligt för att göra en ny burk så jag fick åka utan. :( Men när jag kom hem här gjorde jag en ny sats, hoppas bara att det funkar eftersom blommorna var något överblommade. Hade även i vit syren, får väl se vad det blir av det.


Hur har ni firat nationaldagen?
Published with Blogger-droid v2.0.4

Kommentarer

  1. Fröbröd är ju så gott :-) Synd på burken med saft! Men det låter ändå som en väldigt trevlig dag.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg