Fortsätt till huvudinnehåll

Farväl mormor

Jag minns de somrar jag bodde hos dig, för att ha nära till jobb under sommar sov jag på en tältsäng med nymanglade lakan som din vän ordnade år dig.
Vi åt mat tillsammans, du gick upp och ordnande frukost åt mig fast du kunde sova. Du hade vispgrädde i såsen och jag ökade alltid nåt kg under sommaren. ;)
Du åt kebab för första gången tillsammans med mig och kusin Mia, vi fnissade med dig när du skrattade och sa att du klarat dig en hel vecka på den kebabtallriken som vi bjöd dig på. Vi tittade på gamla kort och drack kaffe på maten ute i salongen (på din uteplats), vi trivdes i varandras sällskap. Du sov en stund vid bordet medan jag dukade av och diskade. Vi pratade ofta efteråt om de där somrarna och jag tror att de var lika mycket värda för dig som för mig.

Just i detta nu väljer vi att ta farväl av mormor, sista vilan och äntligen får hon träffa både morfar och mamma igen.
Någonstans inom oss är vi alltid tillsammans. <3

Kommentarer

 1. Ja, det tror jag faktiskt att ni är.
  men den där sorgen...saknaden. fy sjuttsingen, som min mormor skulle ha sagt. Fint skriver du!

  SvaraRadera
 2. det var en fin begravning....
  Många fina minnen har vi av mormor. Nu får mormor och mamma ta hand om varandra tills vi möts igen!
  Älskar dig

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…