Strömlöst...

Igår var en lustig dag, det blåste snöstorm (ca 30min medans jag sov) och sen blåste det bara storm resten av dagen. Vi gick här på jobbet och bara väntade på att strömmen skulle gå men den höll sig sådär lagom till halv 4. Då sa det minsann pling i lamporna och allt slockande.
Barnen försökte tända och kunde för allt i världen inte förstå varför det blev så mörkt...

Att strömmen går på jobbet är ganska ovanligt, men går det på jobbet vet jag med säkerhet att den även har gått hemma och mycket riktigt. Ingen el så långt ögat kunde nå när jag kom hem, halvt batteri på mobilen så att mobilblogga var att lägga ner. ;)
Fick plocka takpannor när jag kom hem med, tre stycken hade farit i backen och en hade gått sönder. Jag är så trött på dessa takpannor och jag tror nog att Lokförarn är lite trött för han var inte så glad när han kom hem och fick se hålet.
När strömmen väl kom, blev det till att kasta sig i duschen och hoppas på att strömmen inte hann försvinna igen när man står med schampo i håret och så där lagom intvålad. Fixa lite mat och fylla upp kannor och hinkar (så vi kan använda toaletten) med vatten utifall att...
Strömmen försvann inte mer den kvällen och vad jag vet har vi fortfarande el :) Tack för det Vattenfall liksom!

Kommentarer

  1. Oj då! Tänk att ni fått mera snö, det har vi i alla fall klarat oss utan här.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg