Fortsätt till huvudinnehåll

Slut på fotobloggande?

Alltså nu har jag läst på fler ställen om att man har en viss storlek för foton i bloggen. Hur kan jag ta reda på hur mycket jag redan använt mig utav?  Går det? Nån som vet?
Jag vet att Ting hade problem och nu läste jag hos anna med litet a att hon har samma problem...

Hjälp!

Kommentarer

 1. Jag har för mig att alla bilder laddas upp till picasa. Om du loggar in på ditt google konto så ser du picasa där och om du klickar på den ikonen så kan du sen se hur mycket utrymme du har kvar och har använt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Cissi! Jag kikade och lyckades lokalisera och enligt det har jag använt mig utav 48%.
   Kan man ta bort bilder i picasa utan att de försvinner i bloggen? Dum fråga, I know men måste ändå ställas.

   Radera
  2. Nä, man kan inte ta bort bilden och hoppas på att bilden ska vara kvar i inlägget... :(

   Radera
  3. Hejsan!
   Jag fick detta problem för ett tag sedan och idag var det min mammas tur. Man har från början 7 GB gratis i picasa men kan sedan köpa mera utrymme. Som minst köper man 20 GB ca 10000 bilder tagna med en 5 MP kamera om året och det kostar 6 dollar som idag blev 42:-.
   Ha de gott, kram Ing-Britt

   Radera
  4. Försök och uppdatera med mindre bilder om du vill spara utrymme. En del bilder är ju små i bloggen men så kan man klicka på dem och då blir de stooora. Vet inte om det är så för dig men jag försöker tänka mig för i varje fall. För hur många klickar egentligen upp bilderna?!

   Radera
 2. Hej där fina du :) Jag har dragit igång två jätte trevliga tävlingar så min fråga till dig är:
  Skulle du kunna ta någon minut från din vardag & delta? tack på förhand :) <3
  http://lillaelins.blogg.se/2012/march/tavling-valfri-vara.html#comment

  http://lillaelins.blogg.se/2012/march/tavling-vinn-vackert-armband.html#comment

  SvaraRadera
 3. Undrade samma sak, tack för svaret. Det är bara att börja betala för sig mao...

  SvaraRadera
 4. Bilderna försvinner från inlägget precis som du märkt. Jag försökte rensa och insåg att hela bloggen påverkades. Sedan ett drygt år tillbaka betalar jag ca 50:- om året för att få fortsätta att ösa in foton - det är det värt tycker jag. (Får väl avstå från en och annan chokladkaka om det kniper ;-))

  SvaraRadera
 5. What, har jag missat nåt. Bloggar på som vanligt och har inte märkt nåt.
  Ha en bra vårhelg, Ulla

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…