Saker att se fram emot

Man måste se till att ha saker att se fram emot och iår har vi nog lyckats plocka in en grej varje månad fram till midsommar. :) Det gör ju att tiden går lite fortare och att man helt enkelt har något att se fram emot.
I mars här nu så fyller Lokförarn år, min pappa fyller år och sen har vi Åsa som blir 40 den sista mars. Lite galej blir det ju allt. :)
I april är det ev ett "80"-års kalas vi ska gå på och den 20 april är det något överraskningsgalej igen med Åsa och Glasmästarn. Middag hemma hos dem för att sen ge oss av någonstans och jag har ingen aning om var vi ska. :)
Men så i maj kommer det som jag nog troligtvis ser fram emot mest av allt. :)
Lokförarn och jag ska åka till Gotland, jag har aldrig varit på där så det ska bli jätteskoj. Resan bokades idag, boendet har vi ordnat hos en vän vars kusin hyr ut en flygel på gården. Jag har mailat turistbyrån för info och bett om en karta eftersom det kommer bli en del bilåkande. :)
I juni se har ju Lokförarn semester och jag har ordnat så jag kommer att ha semester också en vecka, så vi får något tillsammans.

Mycket att se fram emot men vi börjar med sakerna som sker i mars. ;)

Kommentarer

 1. Åh vilken rolig vår du har att se fram emot!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och du och jag måste boka in en träff, fika eller bio kära anna. :) Då får jag ytterligare en grej att se fram emot :)

   Radera
 2. Skulle vi försöka hinna med en mini blogg träff i Linköping under våren också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det vore ju nåt :)

   Radera
  2. Skulle ju ha åkt på bloggträff med ungefär samma tjejer som var hemma hos mig i november. Men den blev inställd så då pratade jag och Linda om att jag skulle komma ner till Linköping istället och ta en bloggträff med Anna Malmborg och kanske någon mer. Åh då är ju duuuu självskriven :-) Vill du kolla in Linda så hittar du henne på http://lindajar.wordpress.com/, tidigare har hon bloggat på http://nouvelle.se
   Jag hoppas på en träff ute på Lindas landställe med grillat och en massa vin och babbel. Ska bara övertala Linda först, det brukar inte vara så svårt!

   Radera
  3. Ja, det vore nåt! :) Jag har en till anna men jag kan tyvärr inte meddela hennes bloggadress för den är låst. Men en skitrolig tjej som också är härifrån :)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg