Fortsätt till huvudinnehåll

Saker att se fram emot

Man måste se till att ha saker att se fram emot och iår har vi nog lyckats plocka in en grej varje månad fram till midsommar. :) Det gör ju att tiden går lite fortare och att man helt enkelt har något att se fram emot.
I mars här nu så fyller Lokförarn år, min pappa fyller år och sen har vi Åsa som blir 40 den sista mars. Lite galej blir det ju allt. :)
I april är det ev ett "80"-års kalas vi ska gå på och den 20 april är det något överraskningsgalej igen med Åsa och Glasmästarn. Middag hemma hos dem för att sen ge oss av någonstans och jag har ingen aning om var vi ska. :)
Men så i maj kommer det som jag nog troligtvis ser fram emot mest av allt. :)
Lokförarn och jag ska åka till Gotland, jag har aldrig varit på där så det ska bli jätteskoj. Resan bokades idag, boendet har vi ordnat hos en vän vars kusin hyr ut en flygel på gården. Jag har mailat turistbyrån för info och bett om en karta eftersom det kommer bli en del bilåkande. :)
I juni se har ju Lokförarn semester och jag har ordnat så jag kommer att ha semester också en vecka, så vi får något tillsammans.

Mycket att se fram emot men vi börjar med sakerna som sker i mars. ;)

Kommentarer

 1. Åh vilken rolig vår du har att se fram emot!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och du och jag måste boka in en träff, fika eller bio kära anna. :) Då får jag ytterligare en grej att se fram emot :)

   Radera
 2. Skulle vi försöka hinna med en mini blogg träff i Linköping under våren också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det vore ju nåt :)

   Radera
  2. Skulle ju ha åkt på bloggträff med ungefär samma tjejer som var hemma hos mig i november. Men den blev inställd så då pratade jag och Linda om att jag skulle komma ner till Linköping istället och ta en bloggträff med Anna Malmborg och kanske någon mer. Åh då är ju duuuu självskriven :-) Vill du kolla in Linda så hittar du henne på http://lindajar.wordpress.com/, tidigare har hon bloggat på http://nouvelle.se
   Jag hoppas på en träff ute på Lindas landställe med grillat och en massa vin och babbel. Ska bara övertala Linda först, det brukar inte vara så svårt!

   Radera
  3. Ja, det vore nåt! :) Jag har en till anna men jag kan tyvärr inte meddela hennes bloggadress för den är låst. Men en skitrolig tjej som också är härifrån :)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…