Fortsätt till huvudinnehåll

Min tanke var...


Idag hade jag tänkt mig att ge mig på en sån däringa EFIT-dag, även om det inte är nån egentligen. ;)
Och jag gick ut hårt, jag började med ett foto redan 07.20 då jag drack mitt morgonkaffe och åt en banan innan jag gav mig av till gymmet.
Missade fotot 08.20 men kom ihåg 09.20 när jag var på väg hem och efter det sen blev det lite smålustigt med foton och till slut så la jag ner. Vad ska man göra för att komma ihåg att ta ett kort i timmen?
Började på gymmet idag, en timme innan frukost och vad hrligt det är att få börja dagen på så sätt. Frukosten smakar så mycket mer och hela dagen känns full av energi. Har fixat och trixat lite här hemma idag, planerat för plantering som görs i nästa helg. Har meny-planerat för veckans mat och sitter nu och planerar för veckans motion samtidigt som jag tittar på The Tudors. :)

I veckan fick jag ju ett litet paket från Cissi och två av tre böcker är nu utlästa. Svåra att lägga ifrån sig och ikväll går jag in på trean. :)
Vad har du hittat på idag?tänk vad frukosten tenderar att smaka mer när man tränat innan :)

Kommentarer

 1. Visst är det gott att ha träningen avklarad! :)

  SvaraRadera
 2. Du får gärna skicka böckerna vidare hit när du är klar....=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Leila, böckerna är redan tingade men jag kan be henne lämna tillbaka dem när hon läst färdigt. Däremot har hon själv sagt att hon är ingen läsare som en annan, hon läser när hon har tid...

   Radera
 3. Visst är de svåra att lägga ifrån sig! Träna innan frukost gillar jag med. När jag kan träna. Åh för att komma ihåg ett foto i timmen så får man nog ställa alarmet i mobilen. Har också försökt men misslyckats!

  SvaraRadera
  Svar
  1. OM man hade ett sånt jobb så man kunde träna innan jobbet, men att gå upp i "svinottan" är inget för mig. Jag är lite för kär i sängen, tidigt på morgonen alltså. Men visst, nrä våren/sommaren äntligen är här så har jag inga problem att gå en promenad på morgonen. :)

   Ja, ställa klockan var ju ett förslag förstås :)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…