Min tanke var...


Idag hade jag tänkt mig att ge mig på en sån däringa EFIT-dag, även om det inte är nån egentligen. ;)
Och jag gick ut hårt, jag började med ett foto redan 07.20 då jag drack mitt morgonkaffe och åt en banan innan jag gav mig av till gymmet.
Missade fotot 08.20 men kom ihåg 09.20 när jag var på väg hem och efter det sen blev det lite smålustigt med foton och till slut så la jag ner. Vad ska man göra för att komma ihåg att ta ett kort i timmen?
Började på gymmet idag, en timme innan frukost och vad hrligt det är att få börja dagen på så sätt. Frukosten smakar så mycket mer och hela dagen känns full av energi. Har fixat och trixat lite här hemma idag, planerat för plantering som görs i nästa helg. Har meny-planerat för veckans mat och sitter nu och planerar för veckans motion samtidigt som jag tittar på The Tudors. :)

I veckan fick jag ju ett litet paket från Cissi och två av tre böcker är nu utlästa. Svåra att lägga ifrån sig och ikväll går jag in på trean. :)
Vad har du hittat på idag?tänk vad frukosten tenderar att smaka mer när man tränat innan :)

Kommentarer

 1. Visst är det gott att ha träningen avklarad! :)

  SvaraRadera
 2. Du får gärna skicka böckerna vidare hit när du är klar....=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Leila, böckerna är redan tingade men jag kan be henne lämna tillbaka dem när hon läst färdigt. Däremot har hon själv sagt att hon är ingen läsare som en annan, hon läser när hon har tid...

   Radera
 3. Visst är de svåra att lägga ifrån sig! Träna innan frukost gillar jag med. När jag kan träna. Åh för att komma ihåg ett foto i timmen så får man nog ställa alarmet i mobilen. Har också försökt men misslyckats!

  SvaraRadera
  Svar
  1. OM man hade ett sånt jobb så man kunde träna innan jobbet, men att gå upp i "svinottan" är inget för mig. Jag är lite för kär i sängen, tidigt på morgonen alltså. Men visst, nrä våren/sommaren äntligen är här så har jag inga problem att gå en promenad på morgonen. :)

   Ja, ställa klockan var ju ett förslag förstås :)

   Radera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg