Banoffe Pie

Okej, tidigare idag utlovade jag ett recept på Banoffe pie men jag kommer nog hoppa över det. Är det nån som är beredd att testa så klicka HÄR så kommer ni till det receptet jag använde mig utav.

Vad tyckte jag då? Och vad tyckte de andra?
Jag blev ganska besviken faktiskt. Visst digestivebotten och kolasås var ju gott, bananer är gott och grädde är helt okej men kombon ihop tyckte jag inte var så god som jag velat. Jag kommer inte göra den nån mer gång men nu har jag ju testat och det roliga var väl egentligen att koka den kondenserade mjölken...För Lokförarns smak var den alldeles för söt, R vet jag inte riktigt vad hon tyckte men pappa, han gillade den och fick med sig halva kakan hem. 

Kommentarer

 1. Ser iaf riktigt god ut.
  Kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 2. Är inte så förvånad, pappa är ju en stor gottegris......det är väl från honom våra godisgener kommer....han fick väl sina av farfar.....=)

  Love U

  SvaraRadera
 3. Ser onekligen proffsig ut!
  Glad måndag.

  SvaraRadera
 4. Då får du proffsets kommentar ;-) Tag färska HALLON istället för banan, det blir MYCKET godare, fräschare, bättre! Jag har aldrig haft nötter i min Halloffeepie, så dem kan du skippa. Om du nu provar igen.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg