Att vara inne

Vad tycker ni om det här med att vara inne?
Ja, alltså inne i form av inomhus. Självklart när man är sjuk bör man ju hålla sig inomhus och se till att bli frisk. Men det skadar ju aldrig att ge sig ut för att få i sig lite frisk luft men jag kliver inte utanför dörren ändå, jag får superdåligt samvete direkt om jag så bara ska åka iväg till apotek/VC.
Varför är det så?
I förrgår och igår morse var det ju så otroligt vackert ute, så pass att en kamera-promenad hade varit trevligt men det hade ju förstås varit uteslutet, dels för att det jag precis skrivit om men framförallt att jag knappt kunde röra på mig innan jag hostade ihjäl mig. Men, inget hindrar att fota det fina genom ett fönster. ;)
Vi brukar mata fåglarna på vintern och fotar dem gärna. :) Igår kom det ett gäng sidensvansar och ville mumsa på det äpple som vi kastat ut från fruktskålen inne. Allt som allt var dem närmare 8 st som satt runt det där lilla lilla äpplet men de var ju så snabba och så rädda att de for ju iväg så fort det kom en liten rörelse nånstans ifrån. Det är skillnad på dem andra småfåglarna som kommer, de får man nästan schasa iväg när man ska fylla på fågelmataren. 

Kommentarer

 1. Visst var det vackert och du har verkligen fått fina kort men nu vill jag ha *vår* :).
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 2. Jag håller med! Jag får dåligt samvete om jag sticker ut näsa när jag är hemma och sjuk! Tror lite frisk luft kan göra susen!

  SvaraRadera
 3. ÅH du det jag glömde skriva!! Vilka fina kort!!! Helt underbara! Tänk att du har det så där fint genom fönstret!!

  SvaraRadera
 4. Åh jag glömde ju skriva - Herregud vilka fina bilder! Har du så där fint utanför fönstret?!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg