Fortsätt till huvudinnehåll

Att vara inne

Vad tycker ni om det här med att vara inne?
Ja, alltså inne i form av inomhus. Självklart när man är sjuk bör man ju hålla sig inomhus och se till att bli frisk. Men det skadar ju aldrig att ge sig ut för att få i sig lite frisk luft men jag kliver inte utanför dörren ändå, jag får superdåligt samvete direkt om jag så bara ska åka iväg till apotek/VC.
Varför är det så?
I förrgår och igår morse var det ju så otroligt vackert ute, så pass att en kamera-promenad hade varit trevligt men det hade ju förstås varit uteslutet, dels för att det jag precis skrivit om men framförallt att jag knappt kunde röra på mig innan jag hostade ihjäl mig. Men, inget hindrar att fota det fina genom ett fönster. ;)
Vi brukar mata fåglarna på vintern och fotar dem gärna. :) Igår kom det ett gäng sidensvansar och ville mumsa på det äpple som vi kastat ut från fruktskålen inne. Allt som allt var dem närmare 8 st som satt runt det där lilla lilla äpplet men de var ju så snabba och så rädda att de for ju iväg så fort det kom en liten rörelse nånstans ifrån. Det är skillnad på dem andra småfåglarna som kommer, de får man nästan schasa iväg när man ska fylla på fågelmataren. 

Kommentarer

 1. Visst var det vackert och du har verkligen fått fina kort men nu vill jag ha *vår* :).
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 2. Jag håller med! Jag får dåligt samvete om jag sticker ut näsa när jag är hemma och sjuk! Tror lite frisk luft kan göra susen!

  SvaraRadera
 3. ÅH du det jag glömde skriva!! Vilka fina kort!!! Helt underbara! Tänk att du har det så där fint genom fönstret!!

  SvaraRadera
 4. Åh jag glömde ju skriva - Herregud vilka fina bilder! Har du så där fint utanför fönstret?!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…