Fortsätt till huvudinnehåll

En lördag i mängden

Slog upp de blå runt halv tio, skönt att kunna sova ut när man är ledig.
Idag var planen att åka till Motala och träffa en arbetskamrat som är sjukskriven, åka förbi Ö&B och sen avsluta med en fika hos Åsa och Glasmästarn och den "lilla" gullungen.
Men saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig som ni vet...
Vår andra bil, golfen - som förövrigt är en skitbil, är återigen inlämnad på verkstan för trehundrade gången det här året bara. Problemen började efter att vi hade haft den inlämnad på service men skitsamma... Nu skulle bilmeken ha fått hem grejerna till igår och bilen skulle ha varit färdig till Lokförarn skulle åka till jobbet.
Men saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig...
Jag fick jäkta hem efter jobbet och när jag vänder in på uppfarten står Lokförarn där och väntar med ryggsäcken på ryggen. Vi möts i bildörren den här gången, jag kommer och han åker...
Alltså sitter jag här hemma i Ekliden utan bil och tar mig inte någonstans såvida jag inte använder apostlahästarna. ;)

Tog mina fina bungypump-stavar och gick en sväng, i 1dm orörd snö med skare vilket gjordet det hela skitjobbigt. Jag blev pretty svettig, då känns det att man jobbat. :)
Nu blir det lite pyssel inne, har tvättat och ska bädda rent i sängen. Diska och laga lite mat till "lunch/middag" och runt halv 7 kommer Lokförarn hem igen.

Vad har du gjort idag? Och vad har resten av dagen planerat för dig?

Kommentarer

 1. Nej inte alltid det blir som man tänkt....
  Vi skulle haft främmande i fredagskväll och imorn är det 70års kalas men här sitter jag med feber och snuva så inget blir av :(.
  Skönt att du fick en ordentlig promenad.
  Ha de gott vännen, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 2. Jag har tränat NMT, bakat kaka och målat naglarna. Nu ska jag snart fixa till mig för att åka bort på lite middag och mello tillsammans med familjen.

  SvaraRadera
 3. Trist med bilar som skruttar sig!
  Vi kör taco, mello och soffhäng!
  Ses o fika ngt snart?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…