Fortsätt till huvudinnehåll

Haha, vilken kväll

Igår hade jag och Åsa (med bloggen Min gullunge) planerat en liten överraskningskväll för våra gubbar. De visste inte var vi skulle eller vad vi skulle göra. Först hade vi tänkt oss Fröken Jennys i Berg och sen äventyrsgolfen på det men efter en titt på väderlekrapporten lockade ju inte utomhusaktiviteter direkt.
Åsa som jobbar i Motala på Folkets Hus har lite koll på de olika evenemangen i Motala och gjorde upptäckten att det skulle vara blueskväll med grillafton på Café Glashuset i Motala folkets park.
Sagt och gjort, vi bestämde oss för det...

Här börjar "strulet"...
Vi upptäcker att vi sett fel på datum och att det är ett annat band som spelar, Skillbones hette dem tydligen och spelade lite rock´n´roll inspirerad musik. Jaja, vi körde samma grej ändå och grillmaten skulle ju alltid gå ner även om det andra inte skulle.
Regnet står som spön i backen, Lokförarn kontrollfrågar mig så det inte är något romantiskt dravel vi ska på. Nää, klart vi inte ska säger jag...

Väl på plats gör vi upptäckten att bandet blivit sjuka och har ställt in spelningen och istället spelar LOVERBOY... *uäck* Bara namnet får oss att må lite illa men vi bestämmer oss för att äta iaf och så får vi se vad kvällen ger...
I en lokal som iaf tar minst 100 (gissar jag) är vi totalt 16 pers, vi 4, 3 andra gäster, ordningvakten (?!?), personalen och grillmästarn och Loverboys familj. Han spelade allt mellan himmel och jord enligt "flyern" som hängde på scenen.

När han sen börjar spela känner vi lite oro, han "livespelar" inte utan har ackompanjemang av en dator med bakgrundsmusik, han "klinkar" lite på gitarren som hänger över axeln. Jag ser att Lokförarn lider lite sådär lagom och när Loverboy börjar spela Leende guldbruna ögon så reser vi på oss och bestämmer oss för att dricka kaffe hemma och Åsa och Glasmästarn.
men god mat var det ju iaf...  :)

Kommentarer

 1. Ja allt kan ju inte gå som man planerat :)

  SvaraRadera
 2. Haha, lät inte riktigt som den kväll ni hade tänkt er! Men sällskapet var ju säkert trevligt iaf! O förhoppningsvis var maten god. :-)

  SvaraRadera
 3. Det lät som om ni hade trevligt ändå.......kan hålla med Lokföraren om att Leende guldbruna ögon är en riktig partydödare....=)


  Love U

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…