Fortsätt till huvudinnehåll

En mysig helg

Igår valde jag att åka upp till Eskilstuna/Strängnäs och hälsa på släkt och vänner.
Det är några stycken som ska hälsas på och jag hoppas att man har överseende med att jag inte hälsar på alla varje gång jag är uppe.
Igår stod kusin Maria på tur, mormor, systeryster och Bettan. Jag bodde hos pappa och R så dem träffade jag på kvällen.
Idag, innan jag åkte hem, fick det bli besök hos två mostrar...
Under en sån här "hälsa-på-tripp" blir det mycket kaffe.

Däremot höll jag inte på att komma iväg igår, min rygg har ju under en tid bråkat med mig och igår var inget undantag. Har ju varit i kontakt med sjukvårdsupplysning och sjukgymnast, 3 ipren om dagen och så fick jag lite övningar att göra från sjukgymnasten. Men ryggen är inte bättre så jag ska ringa tillbaka i morgon igen för så blev det bestämt.
Hur som haver, igår fick jag "rulla" ur sängen för att överhuvudtaget komma ur och bara tanken på att sitta 17 mil i en bil gjorde mig gråtfärdig. Men efter att jag kommit igång och rört på mig lite blev det bättre och tur är väl att man har farthållare i bilen. ;) Fick dock stanna på ett ställe för att kliva ur och röra lite på mig men annars gick det bra.

Men nu är jag åter i Ekliden igen, vardagen är tillbaka och jobbet kallar i morgon. Ska faktiskt snart krypa i säng för jag är trött, riktigt trött. Sov ute på altanen i natt hos farsgubben. Åskan kom och regnet smattrade på taket samt att ha en hund som ibland kommer för att nosa lite i nyllet gör att man kanske inte sover som man ska. ;)

Sommar-vackra Strängnäs

Kommentarer

  1. Strängnäs är vackert.
    Borta bra men hemma bäst, ialla fall då det gäller sömnen.
    Ha en bra vecka.
    Kram ullamaria

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …