Orkeslös?

Jag har varit orkeslös en längre tid nu har inte haft varken ork eller lust till att röra på mig. Det har också i sin tur genererat en viss ökning på vågen. Jag vet inte vad det beror på men nu får det vara nog!
Jag har därför gjort en "pakt" med en vän, en liten stegtävling månaden ut där all rörelse räknas. Promenader, vattengympa eller cykling - spelar ingen roll utan då får man räkna om i en omvandlingstabell men motionen måste vara minst i 30 min. Vinsten en är fika på EspressoHouse på A6 nästa gång vi ses, vi bor en bra bit från varann och förra året möttes vi halvvägs och det blev A6. :) Båda gillar kaffelatte och båda gillar shopping därför gör vi samma grej igen. :)

Min stegmätare är nu uppe i 10 049 och kvällen är inte slut, tog cykeln till jobbet idag och totalt är det 70 min fram och tillbaka. Det känns bra, riktigt bra! Tungt i ben men lätt i själ. :)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg