Fortsätt till huvudinnehåll

Det fixar jag! :)

I förra inlägget fick jag en kommentar från Anonym... :)

Anonym sa...
Jag tycker jättemycket om din blogg, men färgen på texten gör att den är himla svårläst, jag ser knappt vad det står. Går det att göra något åt det tror du?
För övrigt så är allt bra och du är skön att läsa!!

Självklart fixar jag till det, jag hoppas att det nu går att läsa texten. :) Återkom gärna om det är något annat, kul att få respons och tack för dina fina ord.

anna med litet a berättade för mig med i söndags att hon inte kunde läsa min blogg via mobilen längre. Troligtvis för att typsnittet jag använde inte funkade i mobilversionen, det är med återgärdat nu. Jag hoppas du kan läsa bloggen i mobilen anna! :)

Kommentarer

 1. Säger som Barrack Obama - YES I CAN! ;-)
  Me like din nya pres.bild! Somrig och fin! :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Javisst kan vi läsa allt trevligt härinne;)
  ha en bra dag.
  Kram ullamaria

  SvaraRadera
 3. Hej Gumman! Den anonyma som klagade på färgen på texten är mycket nöjd nu, för nu går det bra att läsa dej! Och det är jag som är St Paula i VK, så då vet du, det är lite fegt att va' så anonym egentligen, men nu vet du i alla fall på ett ungefär....
  Kram och fortsätt ditt bloggande för det är mysigt!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…