Fortsätt till huvudinnehåll

Vad hände sen?

Här kommer dag 3. :)

21 april
Frukosten idag fick bli ett litet besök på Spar som låg granne med hotellet, baguette och yoghurt inhandlades. :)
Gjorde oss i ordning och knallade iväg för lite shopping på den stora shopping-gatan, var in på Nice Etoile som är ett av deras stora shoppingvaruhus, lite skönt att komma undan solen ett tag. Hittade ett par jättesnygga tofflor som jag ville ha men valde att inte köpa direkt, tänkte att jag går tillbaka igen för att slippa bära på. Fortsatte gatan upp och tillbaka, tittade i affärer både i och i fönstren. Hittade ett litet ställe att äta på som låg bakom, precis så där franskt som man kan tänka sig.
En handväska var något som jag också var sugen på men som inte blev något av, man måste ju inte handla igen bara för att man är sugen på det. ;) Lokförarn köpte sig ett par solbrillor som var behövligt. :)
Hittade en sko-affär på en bakgata som hade superfina skor, där ett par fick följa med mig ”hem”. :)
Samma visa om dagarna innan, tillbaka till hotellet för middagsvil och sen dusch.
Middag på Milo’s, en italiensk restaurang då jag var sugen på pasta. Arrogant servitör som bara var ja usch! Han pratade med alla när han serverade/tog upp beställning hos folk och ja, nä fy! Lasagne åt jag och Lokförarn åt Spagetti Putanesca som tydligen var riktig god. Efterrätt creme brulée fick det bli som var så där, inget märkvärdigt egentligen…
Gjorde som kvällarna innan, promenerade bort till ”fisk-området” men hamnade på McNolan’s istället, en irländsk pub som var riktigt trevlig. :)
Steg: 18 698

Notre Dame fanns i Nice med fast i mindre version

ett riktigt, riktigt gott rosévin


ett par skor blev det till mig och ett par solbrillor till Lokförarn

och vin igen

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…