Vad hände sen?

Här kommer dag 3. :)

21 april
Frukosten idag fick bli ett litet besök på Spar som låg granne med hotellet, baguette och yoghurt inhandlades. :)
Gjorde oss i ordning och knallade iväg för lite shopping på den stora shopping-gatan, var in på Nice Etoile som är ett av deras stora shoppingvaruhus, lite skönt att komma undan solen ett tag. Hittade ett par jättesnygga tofflor som jag ville ha men valde att inte köpa direkt, tänkte att jag går tillbaka igen för att slippa bära på. Fortsatte gatan upp och tillbaka, tittade i affärer både i och i fönstren. Hittade ett litet ställe att äta på som låg bakom, precis så där franskt som man kan tänka sig.
En handväska var något som jag också var sugen på men som inte blev något av, man måste ju inte handla igen bara för att man är sugen på det. ;) Lokförarn köpte sig ett par solbrillor som var behövligt. :)
Hittade en sko-affär på en bakgata som hade superfina skor, där ett par fick följa med mig ”hem”. :)
Samma visa om dagarna innan, tillbaka till hotellet för middagsvil och sen dusch.
Middag på Milo’s, en italiensk restaurang då jag var sugen på pasta. Arrogant servitör som bara var ja usch! Han pratade med alla när han serverade/tog upp beställning hos folk och ja, nä fy! Lasagne åt jag och Lokförarn åt Spagetti Putanesca som tydligen var riktig god. Efterrätt creme brulée fick det bli som var så där, inget märkvärdigt egentligen…
Gjorde som kvällarna innan, promenerade bort till ”fisk-området” men hamnade på McNolan’s istället, en irländsk pub som var riktigt trevlig. :)
Steg: 18 698

Notre Dame fanns i Nice med fast i mindre version

ett riktigt, riktigt gott rosévin


ett par skor blev det till mig och ett par solbrillor till Lokförarn

och vin igen

Kommentarer

Populära inlägg