Fortsätt till huvudinnehåll

Otur?


Just nu sitter jag och gör en säkerhetskopia på allt som finns i mobilen. Varför kanske ni undrar?
Jo, jag har en Vivaz Pro (med tangentbord) och nu råkar mellanslagstangenten gått sönder och jag har iaf minst ett år kvar på garantin.
Så idag när Lokförarn ville in till Tornby och shoppa knallade jag in på Telia-butiken och kollade upp om det gick att åtgärda. Självklart fick jag till svar och frågan om jag hade säkerhetskopierat det som fanns på telefon eftersom allt "nollställs" när den lämnas in.
Hm, det hade jag ju inte förstås så det var att åka hem igen och fixa det för att sen återkomma en annan dag. Tänkte ev åka in på lördag, har inget planerat för dagen och jag behöver shoppa lite grejer jag med. ;)

Vattengympa idag, det var ju sjukt länge sen jag gick på den. Var inte alls sugen att gå innan men när man väl kommer dit och sätter igång blir man ju sjukt peppad. :) Tomas är galet bra och man blir så glad.
Sista arbetsdagen i morgon och sen har jag ledigt, påsklov kan man kalla det förstås. :) Skulle ha jobbat måndag först bara men tyckte jag kunde unna mig lite ledigt.
Tisdag bär det av, då tar flyget mig och Lokförarn till Nice på franska rivieran och det ska bli superhärligt, både att komma iväg en sväng och sen se något nytt. :)
Längtar, längtar, längtar! Ska bara börja på och se vad man ska ha med sig i klädväg...

 Visst ser det härligt ut? :)

Kommentarer

  1. Ni kommer få det superfint!
    Ha en underbart skön semester....
    Love U

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …