Dag 2

Här kommer då dag 2, håll tillgodo. :)

20 april
Frukost åt vi på ett ställe nere vid Promenad de Anglais, äggröra med rostemacka och cafe creme till det. Inget märkvärdigt det heller…
Tåget tog oss till Cannes där vi strosade runt och tittade på allt möjliga, tyvärr missade vi ”gamla stan” utan gick mest promenaden längs med stranden. Hittade en restaurang där vi bestämde oss för att äta. Grillad tonfisk med ratatouille som var riktigt gott, rosévin till det. :) Det härliga med semester… ;) Tittade på folk, folk som badade och lekte i vattenbrynet. Härligt!
Fortsatte vår promenad, varmt som attan ute och vi lyckades ”bränna” oss lite.
Knallade förbi där filmfestivalen brukar äga rum och som snart ska gå av stapeln, knallade förbi de dyra affärerna, tittade i skyltfönstrena för det var väl typ det vi hade råd med. ;)
Tillbaka till Nice och hotellet för att sova middag och sen samma procedur som kvällen innan. Duscha och göra sig respektabel för att gå ut igen. :)
Den här gången fick det bli stället rakt över Le Quebec och den här gången valde vi pizza och mama mia så gott! Man fick en halv pizza, det var väl deras standard size och det var precis lagom. Gillar man ost ska man definitivt äta pizza i Nice, för det var massor av ost på. :) Något som ”Niceanerna” också har på allt är typ olivolja så även på pizzan. Jag testade och det var riktigt gott, oljan var upp”hettad” med kryddor så det gav lite mer spice till rätten. :)
Ut på Promenade de Anglais igen, kvällen innan hade vi hittat ett ställe som skulle visa matchen mellan Real Madrid/Barca och Lokförarn ville se och undrade om det var okej och det var ju klart det var. :)
Akathor fick sig ett besök igen innan vi gav oss tillbaka till hotellet, rödmosiga och trötta av både sol och vind somnade vi rätt sött. :)
Steg 18 612Shoppingfestival och jag missade den?!?


en kall och rätt go Mojito

Kommentarer

 1. det låter helt underbart!
  Love U

  SvaraRadera
 2. Näe, vad sugen jag blir på att åka nånstans!
  Måste bara bearbeta min flygrädde andra hälft...
  några tips?
  Kram ullamaria

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg