Fortsätt till huvudinnehåll

Gillar inte såna här måndagar!

Vaknar i morse, ingen sol och snö på backen!
Suck!! Varför? Hade som plan att gå upp och gå en sväng innan frukost men jag valde att ställa om klockan och somna om. Dåligt samvete... jo, lite iaf!
Kommer till jobbet, känner mig glad och lite sådär lycklig (fast jag inte morgontränat; se förra inlägget) och får mig en kalldusch.

Kvällsmöte! Nej fy, inte ikväll!
Jag som hade planerat in ett möte med motionscykeln (återigen eftersom morgonträningen inte blev av) fast det är väl lite tur att det var kvällsmöte ändå för jag menar vem vill vara lycklig när man sover, vad har man för nytta av det då liksom? ;) Ja, lite flum-flum jag vet... ;)
Hur som haver, kvällens möte är ett sk Pedagogisk café, vi pedagoger inom Öster (sektor Borensberg) träffas och diskuterar och försöker vara kloka. Kvällens ämne gällde läroplan/utvecklingssamtal/förskola-hem, ett riktigt viktigt ämne där vi alla borde göra olika. Så vi sitter där, ett gäng pedagoger från de olika förskolorna inom sektor Borensberg och blir förbannade för att vi inte gör lika. Vi får/har olika förutsättningar som gör att vi inte gör lika... Borde det inte vara lika när man jobbar inom samma kommun?

Nu är jag iaf trött och jag känner att det ska bli skönt att krypa ner i sängen. Läsa en stund kanske, iaf till boken hoppar upp och ger mig en smäll. Nån motion i morgonbitti blir det inte för det är tidiga klockan i morgon med frukost på jobbet.
Något annat jag ser fram emot i morgon är bio med söta anna med litet a, jag menar ni vet hon som har en blogg som ni inte får läsa. ;) Hon som bjöd mig på lunch för ett tag sen. :) Det ska bli najs, dels för att det ska bli trevligt att träffa anna och dels för att jag går så sällan på bio.Kommentarer

  1. Hoppar boken upp i ditt ansikte när du somnar? För mig är det tvärtom, den trillar ner i mitt ansikte......

    Love U

    SvaraRadera
  2. Hoppas att du kom ut på morgonpromenaden idag för jag håller verkligen också med ditt förra inslag. Börjar man sunt har man liksom satt standard för hela dagen sedan!

    Vad ska ni se för film?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…